PATRICIA- Mamma till tre små!

Min första manliga modell

20140317-153756.jpg

Vad har ni gjort idag?
Jag har haft min första herrmodell i stolen! Så sanslöst nervöst och svårt, men de blev riktigt bra och jag klappar mig själv över axeln. Vi får ju inte använda maskin i skolan! Och jag måste säga att damklipp är 467 gånger enklare. Allt är enklare om man är bekant med det 😉 men de var utmanande och riktigt roligt!

Kul som tusan, och min kund var väldigt tålmodig med mig och fick mig lugn! Tack ännu en gång att du kom och ville ställa upp för mig idag 🙂

Sitter på tåget hem, ska trolla lite med svärmors hår ikväll! Tre nyanser ska in, vi ska vara lite Wild & crazy såhär lagom till våren! Kommer komma upp bilder. Till de ännu bättre denna dag de är att Wilja äntligen kommer hem till oss idag! Har saknat den lilla godingen så jag dött, novalie har tjatat om att hämta Wilja sedan i onsdags! Så hennes dag kommer vara gjord när hon kommer hem 🙂 inte kul utan syster hemma och busa med.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Michaela

    Men så olika det kan vara 😀 jag har varit frisör i 4 år nu och klipper nästan bara herrar, älskar herrklippningar så mycket! Klipper typ 12-17 st om dagen haha 😀

stats