PATRICIA- Mamma till tre små!

Min första bikini..


Första gången på år jag bär upp en bikini utan vadd i … ni förstår inte lyckan! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria- tvåbarnsmamma

    Sjukt snygg kropp har du 🙂 önska att mitt skinn hade velat vara lite mer samarbetsvilligt 😉 men bristningar är inget jag kan göra åt så det blir att jobba vidare och hoppas att det tillslut dra ihop sig :/

  2. Jenny_wall

    Så snygg!! Jag förstår känslan precis :). Mina nya små älsklingar är 10 dagar och igår köpte jag min första tub-topp från Gina tricot och kunde knappt förstå att tuttarna som bär upp den är mina. Lycka!!

  3. Elin

    Vad glad jag är för din skull! Längtar tills min blir gjord. Nu är jag gravid och har alltid haft 65F men nu har jag 70G istället. Men gissar på att det blir hänger och inte är speciellt fast efter att jag fött i september. Så efter barn två blir det en förstoring! Eller i alla fall ett lyfft och troligen lägger jag i lite då så det ser snyggt ut igen

stats