PATRICIA- Mamma till tre små!

Min docka!


Mammas och Pappas lilla solstråle, du är som en glad liten docka hela du! Och så fort du ser kameran så skiner du upp min lilla linslus ♥

Morgonen här hemma har bestått av lite snabb bloggning, frukost-mys och golv häng! Där trivs vi som bäst, iallafall Novalie! Idag så har Linus en halvdag, så honom får vi hem redan vid 13. Sen efter de så ska jag bege mig en sväng till gymmet! Ikväll så ska Novalie till Farmor & Farfar! Vi ska ha lite kvalitetstid tillsammans och få gå på bio första gången på 1 år! ååh, ska bli så mysigt. Med oss fick vi även Totte & Jannika, millan & Daniel! Så ska bli riktigt kul 🙂 ♥ Få sova en hel natt också, känns som de va år och dar sedan efter alla våra konstiga nätter vi haft sista tiden. Ögonen är som grus dygnet runt :/  Nä, städa upp lite här! Packa väska & se fram emot en ledig helg!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  förlåt om jag frågar men det känns verkligen som om Novalie är ditt ”favoritbarn” då du mest pratar om henne som den lilla ängeln och om Wilja klagar du ofta på att hon har betett sig illa.. men det är söta små flickor du har iaf!

 2. Sofia

  Så otroligt fina barn ni har. På bild nr 5 liknar Novalie storasyster jättemycket tycker jag. Hon ser ut att vara full av bus, det fångade du verkligen bra med kameran. 🙂

  1. mammasangel

   Hej! 🙂 Va roligt att du tycker dom påminner om varandra, dom har börjat köra många liknande minspel! och de är så roligt att se, och att dom är lite lika.. ja dom har ju samma mamma även om barnen är kopior av sina Pappor. Kram!

 3. Annika

  Gud va skönt med barnvakt!! Vi har haft barnvakt två gånger på två år. Njuut!

  Ps. Älskar den andra bilden. Ser så busig ut, den bedårande lilla damen!

stats