PATRICIA- Mamma till tre små!

Midsommardagen, äventyrsgolf!

Igår låg vi i sängen! Men eftersom jag har blivit morgonpigg så tvingade jag upp stackars baby klockan 10.00 på morgonen! Låg och myste i sängen till minst kl 13! Men sen började jag få krupp. och SJÄLVKLART så slutar livet på midsommardagen! Precis ALLT va stängt! Och vi va hur sugna som helst på att åka förbi kistagalleria. Men icke sa nicke! Men vi googlade. Grönan hade iaf öppet! (tummen upp). Sen hittade ja de! Äventyrsgolf i åkersberga! Så vi satte oss i bilen och DIT åkte vi! 😀 Hur mysigt som helst. De SPÖREGNA hela vägen dit, men såfort vi kom!

Så blev det strååålande sol såklart! 😀 Började spela, och de började inte bra. Jag satsa på mina 3:or och 4:or kring hela banan, medans linus tippa på par hela tiden. Ditt AS! Så i slutet så ledde han med 10 slag. Helvete alltså! nu vet jag vad ja ska träna på i smyg! 😉

Sen på G hem så hoppade vi av vid Stinsen och storhandla! 😀 Blev en del, och de tog sin tid. Men nu är både full, frys och skafferi helt proppat! Älskar känslan av att ha massa mat och att man kan laga 150 middagar, och helst vill man ha precis ALLT på en gång!^^ 😀

I bilen tillbaka va vi så VRÅLHUNGRIGA så vi bestämde oss för att åka till Gamla bålsta och käka lite! Satte oss på rhodos. Efter en stund så kom totte & sophie, och vi beställde alla en varsin planka!
Smaskigt 🙂 och lite lördagslyx.

Åkte hem, och bäddade upp inför skräck.
Jag har nu sett den äckligaste, vidrigaste, mest läskiga filmen som finns! Pananormal kan ta och slänga sig i väggen! Jag skrek rätt ut och va så rädd ända in i själen. Linus våga knappt kolla, inte jag heller för den delen! Efter filmens slut så tände vi ALLA lampor och Linus fick fan följa med till toaletten när jag skulle kissa! Inte en chans i världen att ja skulle gå in där själv.

FYYYYY säger jag bara!
Sen efter 40 minuters snakespelande så DOG vi båda två! 😀
En bra dag igen helt enkelt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats