PATRICIA- Mamma till tre små!

Midsommarafton 2011.

Jag bjuder på inte allt för vackra bilder från midsommar! <3 Haha, glömde helt bort att ta kort. Men plötsligt slog den tanken mig och jag började fota när folket hade fått i sig aningens för mkt alkohol.

Dagen började med att jag & Linus tog bilen in till stan för att lämna vår prinsessa på centralen! Simon kom och hämtade henne, och med tunga steg gick jag därifrån. (NU SAKNAR JAG HENNE TILL MILJONER).
Åkte hemmåt igen och av på Ica! Strosa omkring lite i centrum, Linus hittade en tröja och jag hittade en DNKY parfym. Det tackar vi för, då jag tjatat om det i evigheter och nu hittade jag en på rean till o med^^, ingen blir gladare än jaaag.

Hem,  duscha! Linus gick ner till Totte & Sophie sålänge! Skyndade mig som en galning. Blev klar! Och gick ner.
Sen tog vi oss bort till Millan vid klockan 15.00! hälsade på alla där, därav Daniels tvillingbror jonas. Fick en chock, identiska! Och jag skulle gå fram och krama honom… Blev lite pinsamt där! 😛 Millan hade gjort de så fint, bakat marängtårta, potatisen stod o koka! sillen på G, folket tog snaps med jag avstod! Blää 😀
Mot kvällen kom Kjelle & Carina förbi! Då började vi med grillningen, och Kjelle fick ansvara för grillen helt plötsligt?

Folket drack och de va så kul o se alla bli fullare och fullare stegvis! 😀 haha! Sen fick alla ett fnapp och skulle gå vidare när enligt mig de va som roligast med singstar och allt. Så, på med grejer och GÅ 4 km i highheals. Jag höll på o döda någon! när vi kommer dit vill Linus hem direkt………. 😀 Så, tog skorna i handen och gick barfota hela vägen, gick förbi lasse åbergs museeét, de kändes som de va mitt i natten! Fåglar kvittra, de va ljust ute. Alldeles tyst! Men klockan va bara 23.00 😉

Så de blev en tidig kväll för oss.


Men en helt perfekt dag & kväll, tack alla inblandade.
Och tack för alla stöttningar och värmande ord. <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats