PATRICIA- Mamma till tre små!

Middags inspo!


Middagstips ♥
”Hemmagjord” panerad rödspätta! De är inte direkt så att jag fångat fisken själv, med kokt potatis i dill! Till de så gjorde jag en brysselkålsstuvning, barnen älskade det och åt hur mycket som helst!
Koka potatis vet ni nog hur man gör, sen hur man panerar? Om ni inte vet, så häller ni av vitan i äggen och sparar gulan. Doppar fisken i gulan på båda sidor, och rulla i ströbröd! Simpelt och enkelt, sen pressa massa citron på när ni steker, på med svartpeppar.

Brysselkålspurén som är skit bra! älskas utav mindre barn, oftast. Koka brysselkål, ner i en bunke! ner med lite olivolja eller smör för de mindre! 😀 Ner med lite grädde, citron salt och peppar sen är de klart!
Enkelt, men jävligt gott.

TIPS, tzatziki till är pricken över iet! helst hemmagjord, mums.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Michaela

    Vad glad man blir när man läser dina inlägg! Man ser en helt ny energi och lycka i dina inlägg 🙂

    Man ser, att nu är du DU igen <3

stats