PATRICIA- Mamma till tre små!

Mellismys i parken.

Mys♥
Jag & Wilja har verkligen haft en URMYSIG eftermiddag efter dagis! Först gick vi och kollade på hundarna.
(finns tre st hundar som är ute i sin hungård) och wilja älskar stå där och titta på dom 🙂 Sen hade jag packat ner lite mellis till oss! Satt i solen och åt, busade lite. Nova sov i över en timma så Wilja fick ha sin Mamma för bara sig själv en stund, och jag kunde leka med henne och bygga kakor och åka kana 🙂 Uppskattades väl kan jag lova! Nu kom vi precis hem, lite slapp i soffan & om en stund ska jag förbereda middagen.

Hatar nu när Linus har sena dagar på jobbet, sen träning direkt efter! så honom ser jag efter 22.. Inte alls så roligt :/ Likaså på Torsdag! Så jag måste få dagarna att gååå! Förslag?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Åhh så fina bilder! 🙂 Sötaste barnen och snyggaste mamman 😀

  Åhh va gulliga videoinlägg du gjorde! Du får jättegärna berätta mer om hur du fixar bilderna så att du kan ha 3 stycken i samma ram med rosa runt om och så och sen förstår jag att kvaliten på dina bilder är 1000 gånger bättre än mina! men tycker bara det blir lite extra när du lägger upp dom!

  Hoppas du har det bra gumman! 🙂 kramar på er <3

 2. Annika

  Mys på högsta nivå! Ibland sakna jag dn mmmaleig tiden. Då hade man mycket mer tid till övers för barnen. Skönt ändå att mina börjar bli stora…

  Kram

 3. Sarah

  Underbara bilder! 🙂
  Härligt för Wilja att få lite egen tid med dig medan lillasyster sover, det är nog guldvärt i hennes ögon!

stats