PATRICIA- Mamma till tre små!

Med våren så kommer alla känslor!

Våren är nu på igång, och miljoner känslor finns i kroppen! så mycket förändring, hela livet kommer ändras för mig och Simon nu. Jag kommer ha mitt hjärta springandes utanför kroppen? hur är det möjligt? Hur ska jag få lillan att känna sig så älskad som hon är? hur ska jag lyckas? Jag har miljoner tankar.. Kommer jag klara av rollen att vara en mamma? kommer jag att vara en förebild för henne?

Våren är påväg och snart har ett helt år gått sedan jag träffade Simon.. Har inte ett ord på hur otroligt fort dessa månader har gått? när jag tänker tillbaka så har jag inte tagit tillräckligt med vara på tiden? man har bara längtat fram, fram tills igår. Till denna månad, så man har glömt alla andra under tiden. Nu sitter vi här, jag har min ängel vid sidan av mig! och jag uppskattar den här människan så fruktansvärt mycket! och det går inte en dag då jag inte älskar honom mer och mer. Varje dag så ger han något nytt, han slutar aldrig förvåna mig! så mycket kärlek det kan finnas i en enda människa. Jag är lycklig!

Jag är lycklig över att jag har dig och lilla w i mitt liv. Jag kommer föralltid vara tacksam! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Du kommer klara det galant, NI kommer klara det glant!! Tur att du har hittat en sån go kille, jag kan ju lova att ni kommer bli helt UNDERBARA föräldrar! :)<3

 2. jenny hammarström - livet som ung mamma

  Ja, jag tror nog du har bebis snart ska du se!
  Vart exakt är det du har ont? Och kan du förklara smärtan lite?
  Det är inte värkar du har då?

  Oh tack så mycket, vad glad jag blir!
  Jag tycker om din blogg också, är inne varje dag och läser och hoppas varje gång att det ska stå någonting om bebis, tycker det är såå spännande 😀
  stor kram

 3. Grynet mamma till lille Vidar

  sv:Ja 🙂 Vi träffades första gången i augusti 2008 och då blev vi jätte bra vänner och umgicks en hel dag, sen åkte jag hem till stockholm igen och sen träffades vi en gång innan han åkte utomlands i två månader. När han kommit hem i november så bestämde vi att jag skulle åka ner under jullovet till göteborg. och då blev Vidar till 🙂 när man räknar så blev han till på nyårsafton 😛
  Detsamma 🙂

stats