PATRICIA- Mamma till tre små!

MASK INVASION!


Jag fick mig då en trevlig överraskning när jag kom hem! Novalie gick på pottan, och när jag skulle tömma den så såg jag något i ögonvrån, kolla närmre! herrejösses, kasta den i toaletten när jag insåg att de var små små maskar överallt! alltså lilla lilla älskade tjej, herrejösses! jag drabbades utav panik, Linus kom och hjälpte till. Alltså, så har vi fått springmask för första gången hemma i vårt hus.
Jag  har sanerat här hemma så händerna är alldeles fnasiga utav all klorin! kastat alla sängkläder i tvätten, tvättat alla ytor och handtag! allt är skrubbat.
Novalie har somnat med både trosor och tighta byxor för att dom ska hålla sig därinne! ska till apoteket genast när dom öppnar i morgon och köpa tabletter till hela familjen och behandla oss alla!
USH!! De är ju så vanligt och förekommer på förskolan, men jag själv har aldrig haft de och fick verkligen råpanik och har fortfarande rysningar i kroppen.

Så, i morgon och på Fredag blir jag hemma med Novalie! Kommer inte skicka henne med mask i magen till dagis, står på 1177 att man kan göra de bara man säger till???
Alltså VA! de är ju så smittsamt, hur kan man göra så? inte konstigt att de finns på förskolan då, och alla kan drabbas hemma! kan ju vara ett helskotta att bli av med det helt.
Nej fy, kommer städa frenetiskt hela helgen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. emelie

  Mask i magen har inget med hygie att göra! Inte heller lös, tvärtom de drar sig till de renaste!! Mask är vanligare en mab tror de är utsidan av människan man tvättar o gör rebt inte insidan av magen.. hoppas de blir bättre för lilla novalie<3

 2. Sara

  Jag menade självklart inte karma för hennes skull utan för din,
  Tycker jättesynd om barnet och hoppas hon blir bättre fort.

  1. mammasangel

   Haha för att jag har päls på min mössa! du är rolig du, men vad gör du här inne om du inte tycker om mig och kan skriva så?
   Jag förstår inte, är jag alldeles för intressant för att du ska kunna låta bli?
   Du bara måste lämna en kommentar för att höja din självkänsla? , eller? Berätta gärna!

 3. lindah

  Det tammefan folk till precis allting Patricia.
  Jävla träsktroll som verkar må bra av att vara helt jävla idiotisk. I våran familj har vi aldrig haft det, men mina syskonbarn har drabbats av det. Jag förstår din känsla
  Jag hade själv drabbats av panik och gått och städat som en dåre. Bara ordet springmask så börjar det krypa i kroppen.. Usch. Stor kram, och bort med dom äckliga små asen.

 4. elin

  tråkigt att höra lider med dig..MEN….
  om hon har så mycket maskar som du skriver hära.. Så undrar jag hur ni inte kan ha upptäckt de tidigare än så? ni kanske inte är så ordentliga å renliga utav er så ni kollar era barn ordentligt? jag menar, om de kryper fullt med maskar på enns barn kan mann väll fan inte missa om man är en bra förälder???

  1. mammasangel

   Haha oj oj oj! Ja du, du vet att det tar ett tag innan äggen kläcks och blir maskar, då är det 10.000 som kläcks samtidigt? Hon hade bajsat som vanligt på förskolan, inget konstigt!
   Hon har inte kliat sig i rumpan, inte visat några tecken på det! hon bajsar i POTTA så de är lätt att se! Att du försöker få oss till föräldrar som inte sköter hygien är vansinnigt!

 5. Ida

  Men fy vad elakt, alltså vad lider Sara av egentligen? Pysisk störning?
  Stackars er lilla tjej! Hoppas det fort blir bättre! <3

 6. annasvarld

  herreguuuuud…vad hemskt! =((( Hoopppas verkligen att ni blir av med det fort!! måste vara helt fruktansvärt…
  annasvarld.vimedbarn.se

 7. Kristina

  Stackars liten, vet precis hur det är, vi har oxå haft det. Det jobbigaste tycker jag har varit att det har kliat så i rumpan på barnen speciellt vid läggdags, de har gråtit så ;(. Hoppas natten går bra så brukar det hjälpa snabbt när man får medicin. Vill passa på att säga grattis till bebisen i magen än en gång. Är så glad för er skull vet att du velat detta ❤️. Lycka till med allt . Varma kramar . Till Sara : …………………. Så mycket värd var du att kommentera, KARMA kommer att jaga dig !!!!

 8. Sofia

  Alltså FYFAN! Vad är det för idiot som kommenterat ”karma”?! Hur kan man önska en 2åring något sådant?! Vart har de ”vuxna” sina hjärnor? Hoppas innerligt att det är en 10åring som sitter och kommenterar annars är detta helt sjukt!

  Kram på er! <3

  1. mammasangel

   Att du kallar det KARMA för att jag använder PÄLSMÖSSA som under vår tidigare diskussion är bara helt sjukt!
   Hur kan du kalla de för Karma när en 2 åring har maskar runt hela sin öppning och maskar som är uppe i slidan, hon både gråter och skriker ”AJ ONT I RUMPAN” och jag kan inte göra något alls!
   Sitter vi hennes säng och försöker trösta! har precis lagt henne ner efter att ha tvångshållt fast henne och tvättat bort maskar som krupit upp i hennes slida!

   HOPPAS KARMA KOMMER TILL DIG!!!
   Fy fan vad elakt sagt.

stats