PATRICIA- Mamma till tre små!

Manual på kinesiska!

Efter TVÅ dagars montering så är garderoben FORTFARANDEE inte uppmonterad!^^ 😛 Och vi har en HEL kasse med delar som är kvar(?!) Vågar inte ens röra dörrarna som är av glas… 7 års olycka för en tappad spegel, HEY! plussa på 50 år om en sånhär rasar.. 😛 Att läsa Ikeas manual är som kinesiska, helt sjukt. Ingenting stämmer!
Gad dääämit! Men FAN så snyggt de blir. Vi har bra smak vi! 😀

Sen har JAG, notera JAAAG varit så duktig att monterat upp TVÅ Expeedithyllor! Sen en BESTÅ hylla in till badrummet, satt upp allt annat smått! Linus har ansvarat för foton gullis.. Kom hem hit och massa fina foton på Willy! <3 gjorde mig glad i hjärtat.

Sen imorgon blir det att kolla lite nya sängkläder och saker till köket! FAN så bra allt blir.
Plånboken är mindre glad! xD

Älskar iallafall vår nya GIGANTISKA lampa! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie- mamma till två underbara flickor!

  Hej Patricia!
  Du verkar vara en väldigt stark tjej som verkligen har ordnat upp livet för dig och din dotter.
  Jag skriver till dig nu i hopp om lite tips och råd.
  Jag är 23 år och har två barn. Jag och min man ska nu skilja oss, på mitt intiativ, men jag vet inte hur saker och ting ska ordna sig, främst ekonomiskt.
  Jag får ut väldigt lite mammapenning, som inte ens täcker min hyra och jag har pratat med socialen om försörjningsstöd fram till att jag börjar plugga i höst. Men i ju med att vi är gifta så förväntas vi försörja varandra fram tills vår skilsmässa går igenom om ett halvår. Min och min mans relation börjar bli väldigt infekterad, han vill ju inte skiljas och bråkar väldigt mycket med mig. Det enda jag vill är att kunna gå vidare med mina barn, han vill bara ha dom varannan torsdag till söndag så jag kommer ju få lite underhåll av honom, men jag förstår inte hur man ska göra i alla fall. Hur gör du? Får du hjälp ekonomiskt? Vad jag har förstått det som så trilskas Simon med dig och diverse saker, hur funkar det för dig? Nu vet ju jag att du och Simon inte var gifta, så jag har kanske lite andra premisser, men det vore ändå skönt att höra hur det gått för någon som har barn och separerat.

  Jag hoppas att du förstår att jag absolut inte vill snoka eller verka otrevlig. Jag vill bara höra om du kanske har något tips till mig. Jag behöver verkligen hjälp med det här, för som sagt, kunna ta mig ur allt så snabbt som möjligt.

  Ha det så jättebra och lycka till med allt. Du är en väldigt stark tjej som sätter din dotters lycka framför allt. Härligt att se!

  Kram Emelie

 2. E

  Hej!
  Först vill jag bara säga att din blogg är jättebra, läser den varje dag!
  Sen undrar jag om du inte kan lägga upp lite mer bilder på dina kläder? Du har alltid så fina kläder, skor och hår och det skulle vara kul att se, och kanske få lite tips!

  Sen undrar jag om du och Linus har flyttat ihop…? 😀

  Ha det jättebra!
  Kramar/E

 3. Anonym

  finaste du vad vacker du är!
  jag har några frågor bara; bor du och willywonka hos Linus på heltid eller har du kvar din lägenhet också?
  puss på dig!

stats