PATRICIA- Mamma till tre små!

– Måndag

 


Nu är vi hemkomna.. pannkakor i magen & jag har köpt en nalle puh film åt Wilja! hon skulle ha åkt till Pappa idag, men jag har verkligen noll ork i kroppen att orka åka tåg i två timmar idag. Jag känner mig väldigt känslomässigt avtrubbad idag, åkte till sjukhuset.. svalde de tre första tabletterna, och jag sitter här och förstår inte hur jag klarade av det. Och jag tänker, funderar, vågar knappt känna efter.. de här kommer komma som ännu ett slag i magen när allt lagt sig.
Just nu har jag både fått vara ledsen, arg, förbannad och förtvivlad.. så nu är jag bara nollställd och känner ingenting! vill inte känna något, och vågar inte känna efter heller för den delen. Just nu vill jag bara inte vara ensam, och skulle ge min högra hand för att få ha Linus hemma hos mig nu.

Idag blir de en sån dag där Linus får ta barnen när han kommer hem och hitta på något med dom! för jag vill bara sova, är illamående och mår som en påse nötter.
Barnen är snälla iallafall, de kan jag tacka för! wilja har inte gjort ett enda hyss på hela förmiddagen, de ni! de är STORT! 🙂 Hon kollar på nalle Puh, jag och Novalie har dukat upp bordet med en filt på golvet framför och hällt ut alla leksaker! nu gör jag ett litet avbrott och knappar ner lite ord…

Sen upptäckte jag något helt tokigt med min utbetalning från FK, 1500:- , i HELVETE tänkte jag!
Kollade in på min internet sida, och såg att mitt ärende pågick fortfarande.. från den sista september! fml… , ringde upp! förhoppningvis är de ordnat så jag får ut pengarna innan veckans slut, men allt som rör FK kan ju ta 120 år.

Ha en fin Måndag allesammans ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. mika

  Hej, tänkte bara fråga varför hennes pappa inte hämtar henne ibland, typ varannan gång?
  Förstår om du inte känner för att svara idag.
  Hoppas du mår bättre i alla fall 🙂

 2. Elin

  Hej!
  Skulle bara vilja hoppa in här och säga att en abort inte alls är något man gör ”bara sådär”. Det tär både på krafterna i psykiskt och fysiskt. Jag har själv gjort en abort när jag var 16 år och det var väldigt jobbigt en lång tid efter. Även om man väljer en abort så känns det självklart jävligt jobbigt och det borde vem som helst fatta!
  Stå på dig och bry dig inte om vad andra säger! Man har rätt att få vara ledsen och att inte orka med det man brukar, även fast man vet att valet var rätt vid just den tidpunkten.
  Varma kramar
  Elin

 3. Sofia

  När min pappa låg på sjukhus för att han vilken dag som helst skulle gå bort av sin cancer, så var jag hos honom. Jag fick förslaget av sjuksyrrorna att jag kunde få en så kallad ”vård av närstående-peng” eftersom jag inte hade några semesterdagar att ta ut från jobbet. Så jag fyllde i ett papper och skickade in. TVÅ månader senare fick jag pengarna…. Helt galet att det ska ta sån jävla tid för försäkringskassan!! :/

 4. en tv?

  Så Wilja får inte träffa sin pappa bara för att du inte orkar? Hur skulle det kännas om du inte fick träffa din dotter på 2 veckor? Du hade ju blitt rasande.. Du är så ego!

  1. mammasangel

   Jag är inte ego, vet du vad jag går igenom nu så ska du knipa ihop din anonyma käft. Han får hemskt gärna komma hit och hämta henne. Men om inte det ligger i intressent så får det vara upp till honom! Det finns inget som heter NEKAR, och det finns alltid lösningar på problemen.

   Gör dig själv en tjänst, hoppa från bron eller vad som.. Inget någon sörjer! Tack för mig och ha en bra jävla dag.

stats