PATRICIA- Mamma till tre små!

Mammamagen efter 8 veckor.

Nu tog det stopp, nu säger även jag stopp mot mig själv och ska inte vara lika hård mot mig själv längre.
Dessa sista 6 veckor har jag ätit bra kost, rört på mig mycket med promenader och varit fixerad vid vågen, och känt en liten besvikelse när den inte gått ner eller upp ett enda hekto. Helt fast! Jag glömmer lätt, att för det första så har jag burit tre barn i min mage med stora magar. Jag är inte 20 år längre, mina magmuskler har en bred delning från graviditeten med Novalie. Är det värt all hets? nej det är det verkligen inte! Jag kollar mig i spegeln, och inser hur jävla fin jag är ändå. Jag väger 8 kilo mer än vanligt, men jag får nog inse att det här är min nya normalvikt. Jag vill varken dieta, och jag vill inte heller banta! Jag vill inte spendera all min tid på gymmet för att få en grym figur, inte nu iallafall. Jag kommer fortsätta att röra på mig, bara för att få må bra! Och jag älskar det. Inte tänka på att jag ska gå ner till startvikten, som för övrigt är lägre än innan alla barn.
Jag är fin som jag är, trots en förstörd navel och skinn på magen! Jag är 25 år med tre underbara kiddos, en man som gör allt och lite till för mig och som älskar mig! Herregud, kan dom där hjärnspökena man har sluta bråka med mig. Linus älskar ju mig, han älskar min kropp! varför kan inte jag själv vara lika snäll mot mig själv? Man kritiserar sig själv något oerhört, och de får det tamejtusan vara slut med. Punkt! 

11101752_10153388820559120_1830523091_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. D

    Men det har ju bara gått 8 veckor?! Det tar ju tid för kroppen att gå tillbaka. Jag gick ner alla extra kilon 20kg denna gång 25kg förra för 2 år sen ganska fort men kroppen har ju ändrats vilket man får försöka acceptera.
    3 barn och ser ut sådär efter 8 veckor tycker jag e riktigt bra! Var nöjd, du e superfin!

  2. Stina

    Du är ju enormt snygg! Du skulle ju kunna tas för någon som inte burit på barn. (Hoppas du inte tar det negativt, men din kropp ser ju fin och frisk ut)
    Dock är det ju alltid individuellt. Jag kommer nog aldrig se ut som innan igen heller. Min rumpa har försvunnit och min mage hänger, samt att jag blivit bredare (Jag som redan var bred innan) Men jag har börjat acceptera det.. 🙂

stats