PATRICIA- Mamma till tre små!

Mammakläder!

Den här graviditeten så kommer jag få lämna mina gamla kläder åt sidan tidigare än innan har jag på känn.
På mornarna är de bara en liten liten bula längst ner, men på kvällen är jag svullen hela vägen upp och de ser ut som jag närmar mig vecka 25 än 9.
Jag som tyckte jag var stor med Novalie, pha! vill inte veta hur stor jag kommer bli denna gång, och jag är redan skrämd över hur stort detta barn kommer bli när Novalie vägde närmre 4 kg till min lilla kropp. Jeansen kan jag inte längre knäppa, så jag kommer skita i att gå omkring med obekväma kläder och hitta något med rätt passform. Men då kommer vi till de där, att Mamma kläder ser ju så tråkiga ut! Kan ni tipsa mig om vart jag hittar lite schysstare mammakläder? Känner mig helt lost och märket Mamalicious är de enda jag minns från förr / förutom H&M.
Hit me! så slipper jag gå och dra upp byxorna som ramlar då knappen inte kan stängas, och dra ner tröjor som börjar rulla upp sig efter några steg. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marielle

  Hej!
  mammashop.se har snabb leverans och massa olika varumärken på gravid- och amningskläder. Beställde massa därifrån under min senaste graviditet, fick min dotter i juni 🙂
  Och Grattis till graviditeten!

 2. Ulrika

  Hej! Fastande för klänningen längst till höger (den grå), men kan inte hitta den på hemsidan 🙁 Är den från mamalicious? Tack på förhand 🙂

 3. Amanda

  Kolla ASOS, dom har mycket snygga mammakläder, även till festliga tillfällen om man ändå vill piffa upp sig på nyår eller liknande!

stats