PATRICIA- Mamma till tre små!

Målet, jag ska nå dit.

Träning dag 1
Ja, den nakna sanningen! ♥
I Onsdags så bestämde jag mig för att köra, vi är ett par tjejer i skolan nu som alla är lika motiverade! De blir så mycket enklare när man inte ska köra någon resa ensam, de blir lätt så att man kommer ur det efter ett par veckor. Men nu är jag verkligen motiverad, och hoppas att det håller i sig så man får in träningen i vardagen som en rutin och att de inte blir något som är jobbigt.
Jag är inte ute efter att gå ner i vikt, jag väger precis lagom men kroppen är totalt utan hållning. Jag vill stärka ben, rygg, axlar och mage. Framförallt nu med frisöryrket så gäller de att träna sin rygg och ben dagligen för att kroppen ska hålla i många år till, så det blir också till en ordentlig morot.

Jag vill forma om kroppen, in med mage, ut med rumpa! Muskler på låren, muskler över armarna. Vill inte bli smalare, vill däremot öka i vikt men på rätt sätt och jag är inte längre rädd för att ha former som jag varit innan. Tidigare har jag strävat efter en SMAL kropp, dit vill jag inte nu. Vill se stark och hälsosam ut, inte en pinne som inte fått i sig kolhydrater på ett år.  Jag ska inte heller ändra i min kost, där har nog mitt största problem varit, jag har ändrat på kosten och hållt det i max en månad, sen har jag återgått till dåliga vanor och olatheter! Som på kortet nedan (bara några veckor efter min op) om ni undrar what the hell is goin on med mina bröst på den bilden 😉 dom är liksom inte speciellt bolliga längre, utan väldigt stora, runda och mjuka!
Det jag vill komma fram till, SÅ vill jag inte längre se ut även om jag vet att jag kan. Jag ser min kropp idag på ett helt annat sätt, och vill aldrig mer bli så smal som där. Även om jag varit ännu smalare än så stundvis. Jag kan tänka mig den kroppen och de lilla underhudsfettet men ööööka muskler överallt, automatiskt blir man inte lika spillevink. De där är helt oattraktivt! former, på rätt sätt. Så ska de va!

pooi

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. DeMarkey- LiveYourDreams!

  Åh vad härligt att läsa att vissa tjejer börjar få annat tänk, att inte alltid sträva efter SMALhet utan inser att det faktiskt inte ser så friskt ut, ser bättre ut med lite former, kvinnligare och sexigare. =)

  Lycka till med framtidsplanerna.
  Du ser jätte fin och brun ut.

  1. Ssssss

   Vad säger att det ser bättre ut med lite former än vara smal.. Tänk på de som är naturligt väldigt smala o saknar former.. Kul hur det alltid är ok att kommentera att det inte ser bra ut o vara för smal men aldrig att någon kan säga hur ofräscht o äckligt det är med övervikt…

   1. Amanda

    Men skojar du ”Ssssss” ? Hur ofta hör/ser man inte folk som är överviktiga och får en mängd skit slängda över sig? ”Du är för tjock”, ”banta”, ”du är äcklig”, ”gå ner i vikt”…? Eller du kanske inte läser tidningar. Det är väl mer så att ”normen” eller ”trenden” säger att du hellre ska vara lite för smal, än lite för fet!?

    En stor eloge till Patricia som inser att det inte är smalhet hon nu är ute efter, utan en mer sund/tränad kropp. Vem vill inte ha det idealet?

 2. Maria Sandström

  Hej!

  Vill första säga att du har en riktigt grym blogg läser den varje dag 🙂 🙂
  När det gäller träningen så är promenader cykling riktigt bra för kroppen & om man har råd träna på gym är aldrig fel det heller.
  Minska på sötsaker & godis ät mer frukt grönt välbalanserad mat 🙂
  Sätt inte upp några orealistiska mål utan låt träningen ta tid bättre på alla sätt för kroppen.
  Väg dig inte utan gå istället på midjemåttet ett mkt bättre sätt för vågen kan visa så olika från dag till dag.
  Träna för rätt anledning tränar själv för att det är bra för kroppen inget annat 🙂
  Lycka till med träningen!
  Kram

stats