PATRICIA- Mamma till tre små!

Magbilder vecka 41, 40+0 <3

Phu… Förstår nästan varför tanten flög baklänges!
t u n g t.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carro

  Jag tycker din mage är så fin! 🙂 Men jag förstår att du börjar bli trött nu. Envisa bebis som vägrar komma ut, trots förvärkar. Jag håller min tummar & tår för att lilltjejen snart ska bestämma sig för att komma!

 2. Anonym

  Hej! Vilken fin mage! Hoppas att allt kommer att gå bra på förlossningen. Jag har följt din blogg sedan Wilja var i magen och vilken fin flicka hon är. Jag har själv en dotter som fyller ett år i sommar och det är en enormt stor förändring i livet och helt underbart ( trots att de är envisa små rackare..) all lycka till, till eran lilla familj! Kram / J

 3. Bf om några dagar

  Jag har bf om några dagar och längtar så! Imorgon provar jag förlossningsdrycken. Hört att den funkat på vissa, man kan ju alltid chansa! Kanske funkar på dig också 🙂

  1,5 liter vatten
  2 pressade citroner
  2-4 msk honung eller lönnsirap
  2 msk färskriven ingefära
  2 tsk cayennepeppar

  Blanda. Drick hälften. Har inget hänt efter ett dygn.. drick resten.

 4. Johanna

  Den kommentaren fick jag senast igår
  – Men gud du spricker ju snart
  Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, säga så till en gravid kvinna som är rätt trött på sin osexiga kropp vid detta tillfälle!! Åh då har jag endå 3 veckorr kvar!! Jag tycker du har en riktigt fin gravid kropp inga skavanker eller nått:) kerp up the good work

stats