PATRICIA- Mamma till tre små!

Magbilder vecka 40.

Okej lilla piga!
Du envisas om att stanna kvar, då får du väl allt göra de! Din Mamma går snart av på mitten, hela jag är en enda stor mage. Och jag förstår inte hur i helskotta jag klarat mig från bristningar!
Jag är helt enorm till min lilla kropp. Under första bilden så har jag en sammandragning! därför den ser lite sne och skev ut 😉 Ja, vecka 40 är vi i nu. 6 dagar tills du är beräknad! Hur är de MÖJLIGT att du ska få plats där inne?

Börjar tippa på en 4-5 kgs bebis nu alltså….

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. IJAS GARDEROB

  åh, det är så vackert! jag drömde att jag hade en bebis i natt och det var helt fantastiskt!
  hoppas att din lille vill titta ut snart så du slipper vänta tills 12 mars :/ kramar <3

 2. Emma

  Jag hade inga bristningar heller fast jag blev såå stor. Min BM sa att det inte berodde på hur stor man blev utan med ett hormon i kroppen. Ingen aning om det stämmer men hon borde ju veta tycker jag…

 3. Sandra

  Hejsan, vilken baota mage och jätte fin! Kan du inte visa magen du hade med Wilja och lillasyster så man kan se fall du mycket större nu? Vore kul! 🙂

 4. Elin

  Oj men sååå fin du är, jätte vacker gravidmage:) Ja det är ju helg galet att de ens får plats där inne på slutet. Hoppas att du slipper gå över tiden, gjorde du det med storasyster?

 5. madde

  ojojoj, nu är magen långt ner.. Du har en superfn mage men jag är inte alls avundsjuk på att min mage är borta. 😉 Det är så skönt att kunna se fötterna igen 😛 hehe.. Kramar!!

stats