PATRICIA- Mamma till tre små!

Lyxigt att få jobba med Davines,

En jätte lugn dag har jag på salongen i dag, skönt det också förvisso.
Har hunnit med att plugga på hela deras sortiment, doftat på alla produkter. Tror jag är i himelen, Davines känns så oerhört lyxigt. Ekologiskt, och doftar ändå godis. Det är en så stor skillnad för mig som tidigare jobbat så mycket med REF och Scwartzkopf. Har läst på deras färgkartor! det skiljer sig från det jag är upplärd från, även om man kan alla grunder så heter färgerna annorlunda och alla nyanser är på fel siffror än vad jag är upplärd på.
Så jag sitter & pluggar, lär om. Lär rätt! Vi håller ju även på att flytta salongen, så jag står ensam här nu. Har gjort det större delen utav dagen, tar emot leveranser, packar upp alla schampon, får in dom i systemen och även alla färger.
Salongs-göra det med. Resten utav veckan är bokad, så man får passa på att ta det lilla lugna och göra sånt man annars inte hinner.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats