PATRICIA- Mamma till tre små!

Lyckliga dagar.

1374953_10152381641099120_5902534545113479833_n
De här vädret som bjöds på idag, gör nog varenda människa lycklig!
Att slippa mössor, jackor och gud vet vad bara på en vändning, från ingenstans. I dag fick vi nog känna på en försmak utav sommaren! har till och med bränt mina axlar i solen när vi satt ute på altanen. Vi har ätit lite påsklunch, städat ur lekstugan och skurat, tvättat rent och gjort i ordning inför sommaren! Härliga vårkänslor.
Middag har vi inte orkat laga, så Linus är i väg och köper lite sallad! En bra Söndag, och imorgon har vi ännu en dag tillsammans! men jag ska spendera förmiddagen på gymmet, bränna helgens kalorier så det skriker om det. Sen längtar jag oerhört mycket tills nästa helg, på Lördag blir det vin, uteservering, barnledigt tillsammans med min man! första gången på tre månader, så vi ska verkligen njuta. Kikar efter hotell, men varenda hotell i hela stockholm är uppbokat! whats going on? något speciellt till helgen eller?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Vill tipsa om Park Inn by Rasdisson i Hammarby sjöstad. Gångavstånd till söder och super mysigt område precis vid vattnet 🙂 bodde själv där förra helgen och älskade det.

stats