PATRICIA- Mamma till tre små!

Luxury hair extensions!


I dag så har vi varit hemma ännu en dag jag och lilla Novalie ♥ 
Fick känna på känslan utav att vara mammaledig igen, åkte ner till centrum, träffade lilla Mira och Millan och fikade! Bara sådär.. På en tisdag, klockan 14.
Hur mysigt som helst var det verkligen, vill så gärna ha mer utav dessa dagar och vill inte att semestern för detta år ska vara slut. Dom ger så mycket, och man märker hur glad den lilla blir utav att få ha Mamma för sig själv, leka, bli sedd i en hel dag. Ingen förskola, bara vi. Ha tråkigt i bland, men samtidigt få så enormt mycket utav det.

Nåväl, vi har i allafall busat, gått i leksaksaffären, varit i parken och lekt! hängt i klätterställningar och haft en allmänt bra dag. Hade en kund i förmiddags här hemma, håret från Luxury hair är verkligen de bästa!
De blir så naturligt och slingorna som kommer är så tunna i sig, så det faller sig in så naturligt. I morgon så är det tillbaka till salongen! men det blir en kort vecka, sen är de helg igen.. och mer tid hemma!
Fan så jag har gått och blivit hemmakär. Måste ta mig ut mer, de säger Linus också. Men de sista månaderna, så har det varit så intensivt på salongen och i skolan, så hemmet är verkligen min fristad! har gjort mig för bekväm, kommer man hem kring 19 på vardagar så orkar man inte så mycket annat, och när helgen kommer så vill jag ta vara på barnen.. eller om vi blir barnlediga, att ta vara på varandra. Allt annat liksom bara flyter bort, men jag ska. Måste bli bättre!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Liza

    Kan tänka mig att sådana dagar då man har kvalitets tid med barnen är värdefulla och att man skulle vilja ha hur många liknande dagar som helst! 🙂 ..men tänk såhär! Hade man inte haft annat än såna dagar.. så skulle man nog inte uppskattat dom lika mycket, då skulle man tagit dagarna för givet 😛

    Åh, vilket fiiiint hår!! 🙂

stats