PATRICIA- Mamma till tre små!

Lördagsmys på landet!

Elliot och Wilja! <3
Fy, de känns så längesen allt va så! 
Våra små barn.

Har verkligen haft en mardrömsdag på stan idag med Wilja & Alva! Herregud, Wilja vääägrar vagnen och skriker bara, ska promt gå. Riva i allt, SKRIKER om jag tar upp henne för att bära. Hade valt ut jätte fina kläder till henne, men… Det va bara att kasta dom åt sidan och gå ut med henne.
Det är hemskt! Aldrig mera stan med henne säger jag bara, det GÅR verkligen inte. Blir så förbannad när jag ser alla andra ungar sitta i sina vagnar, och wilja bara totalt HATAR att åka vagn och SKA bara gå!
Har haft en jätte mysig helg här hos syster, men nu saknar jag Linus lite för mycket! ”/ ush, 4 dagar sen nu. Inge roligt alls känns det! Vill ju bara få ge honom en kram.. Men IMORGON så får vi ses! <33
Igår så kom jag hit, myste hela dagen! Skiitväder, så vi kröp upp i soffan med en påse godis var, njöt och drack en cider! 🙂 sen idag så har de varit samma visa, fast med mkt tröttare barn!^^, Wilja sover och Gosia är uppe med alva. Snart ska ja sätta i lite slingor på syster! ;D ska hälla upp ett glas vin också.
Ska möta Simon vid tåget imorgon i södertälje, ska lämna över Wilja för natten! Sen åka till Barkarby för att träffa älsk! <3 sen blir det Ikea för oss! Fan så mysigt.. Bara du & jag. Hoppas att han inte är ALLT för bakis då dom har en liten grabbkväll hemma hos honom, med potenciell utgång.. De kan sluta illa för tappejoel detta! 😉
Sen är de så att min BROR fyller 25 imorgon! 😀 så blir middag ala söder. Kommer bli mysigt! 😀
Ah, ne. 

Sova – morgondag – träffa älskling – träffa familj – barnledig en dag – en bra dag! <3
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fiddeli

  Hej på dig!
  Mina tankar började snurra lite när jag läste ditt inlägg ang att hon inte vill åka/sitta i vagnen….. Vilket jag verkligen förstår måste vara ett rätt stort problem ibland, för ibland MÅSTE man faktiskt åka/sitta i vagn.
  Du har säkert redan fått MASSOR av "goda råd", tips och försla, MEN jag skulle bara vilja fråga några saker:)

  -1: Vill/kan hon åka/sitta i vagnen när hennes pappa har henne?
  – 2: Är vagnen bakåtvänd (det vill säga, har hon ansiktet mot dig)?
  – 3: Är det en "inbäddad" vagn eller en "öppen vagn"?

  Annars kan det vara bra att testa att vända på vagnen ( eller låna en vagn som är så ) så att hon åker framlänges, dvs att hon har ryggen mot dig i stället så att hon kan se ALLT som händer.

  "inbäddade vagnar" kan ibland vara så att de känner sig som att de inte ser ordentligt/allt, eller att de helt enkelt inte tycker om att åka baklänges.En liten nätt öppen vagn kan ibland vara värt att prova/låna typ en paraplyvagn.
  Mitt barn stod jämt upp ( med sele på) och höll sig i sufletten med näsan framåt o ryggen emot mig:)
  Jättenyfiken på att kanske få några svar på frågorna jag gav om du har lust.:))

 2. Sabina - mamma till Meya

  Min Meya är precis likadan när det gäller vagnen! Sen hon lärde sig gå så vill hon inte göra annat:p klart man blir lite stolt över deras framsteg o starka vilja men ack så irriterande det kan vara ibland :p

stats