PATRICIA- Mamma till tre små!

Loppi, underbara Loppi.

Mirka, Mammasangel, blogg, träff, event, loppi

Jag vill tacka er så oerhört mycket för ett jätte fint event för bara oss topp bloggare hos er på Loppi.
Man känner sig verkligen betydelsefull, och inte som en i mängden. Dagen startades på deras nya fina kontor på Kungsgatan! Välkomnandet är alltid lika mysigt, en kram och en kopp kaffe. Till skillnad från andra portaler så är hela loppifamiljen varm och genuin. Det är inget tisstass hit eller dit, utan alla är verkligen super snälla och alla har sin egen nisch på sin blogg. Därför tycker jag de är så roligt med oss bloggare emellan, de är ingen som är den andre lik. Vi blev bjudna på skumpa, jordgubbar och härlig god frukt! vi hade lite bloggskola som var väldigt lärorikt, tänka på saker som man annars inte alltid gör. Vi diskuterade framtiden på Loppi och se hur den nya designen kommer se ut, vi fick vara med och tycka till om det var bra eller inte. Det var även väldigt kul att få ett närmre ansikte på bloggarna, har inte träffat alla då jag är rätt ny i gänget.

Nytillskottet Viola som arbetar på Loppi sminkade oss alla som i grund och botten är make up artist, kändes lite lyxigt faktiskt! vi blev fotade utav en fotograf, en hel bra dag helt enkelt. Vi tog oss vidare sedan för Bowling och lite middag, jag kom tvåa i vårt lag och Carola vann överlägset, jag kom på andra plats och Mirka tog den tredje segern.

Kvällen slutade med att jag tog mig hemåt, blev ur trött efter hela dagen! Hem med mig fick jag en super fin Goodiebag, Linus dansade utav lycka utav all choklad och chips som jag kom hem med. Jag blev ännu gladare utav allt som var till Mamman, kommer ett närmre inlägg om vad jag fick. Men ett träningsset ifrån Rönnisch i svart & rosa fick jag, även hopprep! nu är de inga undantag, ska springa Vårruset med Loppi!!

Var väldigt kul att få träffa er alla och få höra lite närmre om vilka ni är.
Liniz, Tina, Terese, Sarianne, Matstugan

Om inte annat så har ni tips om ur härliga bloggar här ovan, allt från matinspo, till träning, resor, och såklart… Barnliv!

Loppigänget
Loppigänget

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. liniz2013

  KUL å ses 🙂 ha en fin dag, jag tänkte ev länka till alla bloggare i inlägget, vore ju kul, eftersom alla är med på bilden 🙂 Vad säger du om det? Bloggar om igår imorn, kram kram

  1. mammasangel

   Men självklart ska jag gå in och ordna det! tack återigen för igår Liniz! hur trevligt som helst att ses 🙂

 2. Elin

  Åh vad roligt! 🙂 Det kan ju inte bara vara jag som är nyfiken på ditt hår.!? Jag har själv använt löshår (tejp) i 3 år utan uppehåll! Nu har jag tagit ur det och kör clips! STOR förändring! 🙂 Så nu ska mitt stackars hår få vila och växa på sig lite! Berätta vad du gjort och gör för ditt hår! 🙂 Kram E

stats