PATRICIA- Mamma till tre små!

Ljusrosa små naglar!


Jag fick äntligen tippar på mina korta tjocka fingrar! De va ett tag sedan sist, först tänkte jag dekorera med glitter.. men kom fram till, att nä! de orkade jag inte med alls! Sen kände jag, nu med juletider och allt! lätt att lacka i valfria färger, dom är ljusrosa och helt neutrala nu! inte så fina när man inte har något på, men när jag bestämt färg imorgon så lackar jag på 🙂 Materialet känns OK, vågar inte yttra mig då jag aldrig använt det innan! Köptes i ett start kit på Net on net, så vet inte.
De är väl bättre än annat man kan hitta! gör man för hemmabruk så är de svårt att få tag på riktigt bra kvalité.

Men vet du någon man kan köpa som är BRA som inte kommer från salong! hojta till, allt av intresse som är hållbart!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. camilla

    såg att du skirivt på IG om lack:) marinblåa är jätte fint tycker, även med lite glitter om man vill. Eller bondage! helt klart finaste färgerna just nu:)

  2. Emma

    hej, googla på Zinq så kommer det en salnong som även har webshop, ligger på söder annars. behövs ingen licens för det.

  3. Therese

    Cnd brisa gel har jag använt massor, köpt på Ebay. Bra märke, billigt och stort utval av färger mm. Finns även Cnd akryl har jag sett. Mycket bättre än all kinesisk skit man kan köpa via Tradera. Kram

stats