PATRICIA- Mamma till tre små!

Lite Måndagsbestyr <3


Godmorgon alla vänner! ♥
Jag har vaknat upp med ett ryck, nu är det bara dags att klä på sig, sen åka ner för att hämta hem älskade lilla Wilja! Kort därefter så kommer mammas Novis hem.
De blir att mysa järnet precis hela dagen, två jobbdagar framför mig nu! Så man verkligen njuter här hemma. Ska passa på att städa undan och fixa lite saker som behöver göras! Jag har fått ett paket från BabyBjörn som jag inte har en aning om vad de är! spännande, så måste åka ner och kika på va i tusan det är för något.
Inte ett enda grattis har man fått? Tråkiga människor, haha! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. isabella

  GRATTIS!
  åh snälla berätta var du köpt skorna! Dessa MÅSTE min lilla tjej ha!
  Sen har jag en fråga 🙂 Om du säljer lite kläder, dottern börjar bli stor och växa ur sina kläder och wilja har alltid så fina kläder, så om du vill bli av med lite i stolek 86-92 köper jag gärna! Även skor i 21 🙂 Hör gärna av dig! MVH isabella

  1. mammasangel

   Hej :))

   Dom kommer från stadium. Två år sedan dock, har kvar dom till Novalie nu! Helt bedårande 🙂
   Just nu har Novalie 86-92 men självklart så kan jag rensa igenom 🙂 kram!

 2. sandra

  GRATTIS =) jag kan väll vara först kanske. Jag undrar vart du köpt den fina mössan hon har på sig? Och ska säga att du har en bra blogg o två små söta tjejer =)

  Sandra mamma till Elena 7 månader och en till påväg.

stats