PATRICIA- Mamma till tre små!

Lilleman modeller 

Linus har ju så länge tjatat på mig att jag måste skaffa mig en hobby att jag ska ha något att pyssla med.. Han tänkte nog inte att jag skulle förbli hemma, meeen.. Jag tar ju ofta en dejt med symaskinen på kvällen & det uppskattas inte varje kväll då man inte hör ett knyst utav tvn!

Men wow så roligt det är att känna att man börjar bli säkrare, förstå hur allt ska sys, vad och när vissa stygn ska användas. Och när kläderna faktiskt bara blir bättre & bättre! Den här hooden låg på soffan när Linus vaknade imorse. När han fick reda på att jag sytt den så skrev han: ”såg den imorse och tänkte shit vilken snygg tröja, eftersom du inte visat den så måste den ha varit dyr så jag blev småsur” Hahaha! Va roligt att höra för jag själv blev verkligen nöjd med den & Tristan blev så fin i den!

När jag blivit ännu mer säkrare, vill ni att jag delar med mig en tuturials?


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Joanna

  Ja, gärna tuturials! Speciellt på tröjorna och kaninerna! Har också börjat sy en del och byxor och mössor hat jag redan kläm på! 🙂 Jättefint syr du!

 2. Stina

  Men shit!!!!
  Hur blev du så himla duktig så fort?
  Alltid när jag ska sy blir det inte alls som jag tänkt mig. tråden fastnar och mönstrena är konstiga osv. Alltså jag har ingen talang. Men du är ju GRYM! Härligt! (y)

  Gärna tutorials!

 3. Linnea

  Ja absolut!
  Du syr fantastiskt fina kläder!
  Jag älskar att pyssla och har en tjej här hemma som är ca 3veckor äldre än Tristan 🙂

 4. Camilla

  Jaaa ! Visa hur du gör 🙂 väntar en lillebror efter två tidigare flickor precis som du. Tycker faktiskt det känns lite konstigt även om det är precis perfekt med en liten kille. Skulle gärna vilja sy speciellt till lillebror.

stats