PATRICIA- Mamma till tre små!

Ligger i sängen och känner mig bakis för f…

Ligger i sängen och känner mig bakis för första gången på en evighet! Sådär lite röd i ögonen, de blir så om man duschar mitt i natten med smink o allt på.. Tvål i ögonen, och klockan står plötsligt på 4:a när man kollar. 😀 fattar inte vart tiden tog vägen när vi kom hem?! Sen kl åtta vaknade jag! Linus och Wilja låg i sängen och sov, jag smög upp och tröck i mig en cupcake! 😀 kokade ägg, gjorde iordning kaffe. Skivade äpplen och apelsiner! Linus kom ut till köket och gav mig en puss i nacken. Bara en sån sak! Ååååååh <3 jag har träffat den bästa av dom bästa! Och Mimmi blev så glad!: han är såååååå fin på alla sätt och vis! Japp. Vad var de jag har sagt… 😉 Nu har han åkt iväg, match som kallar! Jag och Wilja väntar på Morfar som kommit hem från Thailand 🙂 <3 äntligen! Och sen kommer mormor förbi och lånar Wilja tydligen! Hon ville vara lite ensam med henne. Sen ikväll kommer Linus tillbaka, meeeeera mys! Nu är jag sådär löjligt jäkla glad igen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats