PATRICIA- Mamma till tre små!

Ledsamhet…

Okej, jag är inte LOST, va bara jäkligt trött igår när jag skrev!^^,
JAG VET ATT DE ÄR VAAALBORG i helgen och inte PÅSK igen! 😀 Men tack för de…. Kunde faktiskt ha varit så att ja fått allt om foten, va jobbigt de skulle vara? haha!
Nu är jag vaken IGEN samtidigt som Linus åkt till jobbet. Hallå, de e omänskligt tidigt och jag är skit trött, ont i halsen och är hostig. Förkyld på de! Så de e allt synd om mig, och vill helst av allt bara dra täcket över skallen och sussa in. Vore sjukt skönt!^^,

Nä, återgå till att försöka få tag på W pappa utan framgång, ringt sedan igår morse..
Inge roligt att behöva betala, så de blir jobbigt att svara i telefon.
SUCK!
Bara lite irriterad måste jag säga. Som allt annat, viktigare att han ska få jobba… för han måste ha pengar, skiter totalt i att våra dagar är slut och att wilja inte har inskolning förns i aug. Skiter i att jag inte kan jobba för att han inte ställer upp och går ner i tid på jobbet så vi får jobba 50 % var.

Skiter fullständigt om du eller din ’nya’ familj läser det här, för snart kommer din jävla bubbla utåt spricka och alla andra inser också vem du faktiskt är. De tog ett tag för omgivningen att se, för de falska spelet utåt är bara en sån stor lögn. Tycker inte illa om någon av dom, och deras uppfattning om mig får dom behålla! Men jag säger de, snart så. Tycker bara så synd om dom, precis de ja gör. Ledsamhet!

Ledsamhet över att du blivit den du är! 🙁

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. nathalie

    hejsan! är ny här på din blogg, och jag bara undrar, Linus är din pojkvän men inte pappa till Wilja? eller är jag helt ute och cyklar?

stats