PATRICIA- Mamma till tre små!

Långis med sällskap!

Nu har jag och min lilla fis kommit hem! Har hunnit städa & röjt undan här hemma♥
Imorse efter jag lämnat Wilja på dagis så mötte jag upp Lena och hennes lilla tjej som är en månad yngre än våran Novis! Tog samma runda som jag gick igår, SÅ himla skönt! solen sken och alldeles svettig blev jag!
Nova va vaken för första gången i en vagntur och ville inte alls ligga där helt själv! så fick bära henne en sväng.
Så mysigt att gå med lite sällskap 🙂

Nu sover hon en sväng, så städningen är klar nu ska mamsen in i en dusch känner jag!
Blir lite mellis ute idag för Wilja! Ta med hink & spaden ut och va nere på gården och leka lite.
SÅ FINT VÄDER!
Så varken jag eller ungarna ska behöva sitta inne.
Snälla, säg att våren verkligen kommer hit nu för att STANNA.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Isabella

    Hallå 🙂
    Jag har aldrig tidigare skrivit en kommentar, fy mig! Men läser din blogg varje dag och älskart! Jag har själv en dotter på 14 månader. Ville bara skriva att du framstår som en så bra mamma, en så bra vän och flickvän. När jag läser din blogg blir jag nästan avundsjuk på dig. Jag känner att jag inte ha så stort tålamod med min dotter här hemma, blir lätt irriterad och arg på henne för hon inte lyssnar på mig. Jag känner att jag ägnar inte tillräckligt med tid för att leka med henne och hitta på saker. Är fortfarande hemma med henne hon börjar dagis i agusti, så vi har allt tid i världen och hitta på saker, men jag måste väl erkänna att jag är lat. usch jag känner mig så hemsk. Du får mer än gärna mejla mig om hur du orkar och är en sån bra mamma som du framstår att vara här i bloggen. Vilket jag säkert tror att du är också missförstå mig inte 🙂 Hade önskat vi bodde i samma stad då hade jag mer än gärna träffats på fika och lek dag 🙂 Krama barnen från oss dom är verkligen supersöta! Ta hand om er! Massor med kramar från Isabella och Steffanie 🙂

stats