PATRICIA- Mamma till tre små!

Längesen sist

11751157_10153466989704120_1263360253_n
Tiden går, utan att man ens lägger märke till det så försvinner vecka efter vecka.
Jag vet inte ens om det är någon som kikar in här längre, men idag för första gången på länge går jag in här och skriver ett par rader för mig själv om inte annat. Jag njuter av all avlastning jag får här hemma medan Linus har sin semester! Det har varit underbart och skit jobbigt på en och samma gång att ha haft alla tre barn hemma sedan i början på Juni, men det går. Man får tillbaka mycket – men det tar också väldigt mycket. Jag har nog aldrig fått sova så här mycket på länge, men samtidigt har jag inte heller varit såhär trött som jag varit sista veckan på ännu längre. Tillåter mig att slappna av, och mina påsar går inte att dölja med ett kilo smink i ansiktet heller riktigt. Men snart är det dags för vardag & rutiner, och inskolning för tjejerna! båda två längtar så dom spricker, Wilja har en egen liten almanacka inne i sitt rum, hon kryssar för varje dag nu tills dom börjar den 10:e. Någon som känner sig stor! Lilla Wilja. Det har hänt så mycket med den flickan under den här sommaren! Från att ha varit så trotsig, jobbig, skrikig, gapig till alldeles så nöjd och rar. Jag njuter, nu är det Novalie som drabbats av en demon! men jag är glad för det, att när den ena slutar börjar den andra. Att ha dom båda två likadana hade gjort att jag hoppat ut från fönstret för längesen!

Tristan då, oj min lilla gullgroda. Han är så fin så jag smäller av och fyller mitt hjärta till bredden, jag njuter så länge han inte gör några hyss och att det inte hoppar några grodor ur hans mun (än). Där tankar jag om efter en jobbig dag med mängder med närhet och gos, och när tjejerna kommer fram och ger mig en puss och kram när dom ser att det är tungt så vill man ibland bara brista och visa dom hur mycket man älskar dom trots att man har jobbiga stunder.

Den här veckan då jag varit inaktiv har vi inte gjort något alls nästan! bara varit hemma, varit ute i skogen och plockat svamp, träffat lite vänner och varit på ett kalas. Lugn och ro. Kan inte låta bli att känna mig förbittrad på denna oerhört tråkiga sommar, knappt en enda bad-dag har man kunnat knåpa ihop, och allt regn.. regn, regn och åter regn. Kan det inte bara vända så man får lite energi? hur ska man klara av hösten och vintern annars!

Senast överförda185

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karin

  Jag kikar in ofta trots att jag märkt att du vart lite off.
  Tänker ”Såklart hon har ju en ny liten knodd att ta hand om och behöver koppla av!”
  You will be back! ^^

 2. La Madre ♡

  Är inte inne och kollar men har dig på Bloglovin som så många andra och då ser man uppdateringarna. 😀
  Underbart ändå att du ger barnen den tiden dom behöver, att du känner efter och känner att det är inte bloggen du ska prioritera men skönt att se bilderna på alla glada barnen, se att ni har det bra och så.
  Stor kram och ha en fin vecka.

 3. elin

  Är oxå inne varje dag och kollar, saknar din uppdatering, instagram kan inte mätas med en blogg! Vi får hoppas på att sommarvädret ännu kommer! Kram

stats