PATRICIA- Mamma till tre små!

Lägga ned, eller fortsätta bloggandet?

 


Besvikelse för er som klickar er in hit och ser att de aldrig kommer några uppdateringar! Vad har hänt? Jag har verkligen kommit ur form.. Men vi gör verkligen saker hela tiden, och jag känner att den lilla tiden vi har lugn, så vill jag bara ha det lugnt! och bloggen är inte riktigt prio. Men känner ändå en saknad, men glöden är som borta!
Vet inte hur jag ska hitta tillbaka till den, och vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Jag har inga breaking news direkt att skriva om! inget sådär att se fram mot som man planerar. Just nu är vi bara i nuet! Och njuter av sista dagen på Linus semester. Imorgon är vardagen åter i rullning!

Men summa av den här sommaren är bara positivt 🙂 Förutom att Linus har varit frisk 3 dagar av sin semester! Men mellan åt har vi ändå hunnit med Gotland, Öland, Skåne, vi har varit på Skansen! åkt runt hela Stockholm, åkt båt. Ja, de känns ändå okej 🙂 Haft fantastiska semestrar som jag kommer leva på länge.
Dock längta ETT år till till Gotland, jag förälskade mig så i den ön!

Idag så har vi spenderat dagen vid Ekilla! Linus har ordnat i garaget med bilen inför imorgon! Jag och ungarna har plockat hallon & smultron 🙂 Vi har vattnat Farmors blommor då de är på semester! Vi har lagat en MIDDAG! Alltså, på riktigt. Det här är första gången sen Juni vi har lagat middag i vårt egna kök…..
Vi har ätit ute tamejfan varenda jävla dag! Stod i köket och påmindes om hur längesen det var vi åt hemma! Visst en snabb lunch, men mat? nädu! De va längesen.

Känner att matkontot kommer minska MARKANT när Linus börjar jobba och matlådor ska lagas! Men är de semester så är de, vi har inte gjort ett knyst ansträngande..

Wilja sover, Novalie ska strax i säng! Sen blir de tidigt ikväll, är hur trött som helst även om jag fick sovmorgon imorse av Pappa♥

Hur upplever ni att min blogg blivit?
Vad borde jag ändra på?
Vad borde jag skriva mer/mindre om?
Vad vill ni läsa?
Ska jag börja med något nytt i bloggen, isåfall vad? 🙂
Är det något gammalt som jag haft som jag ska ta upp igen?

Hjälp mig nu! Bloggen får inte fortsätta såhär, för isåfall läggs den ner! De ska vara kul att blogga, och det ska va härligt för ER att läsa!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emilia

  Fortsätt precis som du gör ! Även om det blir mindre bloggande under sommaren och med två barn så kommer jag kika in titt som tätt ändå .
  Jag tycker jättemycket om din blogg ! OCh du verkar en sådan cool person, du står för vad du tycker och tänker. Och bry dig inte om alla konstigt anonyma kommentarer. Du har en superbra blogg och du är en bra mamma ´! 🙂

 2. Patricia - Mamma till Moa

  Jag håller verkligen med många här att det spelar ingen roll om det blir färre inlägg ibland. Blev nästan chockad där när jag läser att du tänkte lägga ner bloggen pga det! Läser så fort jag får tillfälle och ibland finns inget nytt när man går in och kollar men nästa gång har du kompenserat det med flera på samma gång eller långt inlägg och det är väl lika för dig där att du skriver när du får ork och tillfälle. Är faktiskt impad på att du klarat av att hålla igång så pass mycket som du gjort med bloggen! Jag menar barn är ju heltidsjobb och allt annat man ska hinna med, det är förståeligt. Vi är ju bara människa. Och jag tycker inte det finns något att ändra på, det är ju om dig och din familj, vardag och det ÄR intressant!… Om det skulle vara något så tycker jag det vore kul om du la upp mer bilder på outfits och skrev var dom kommer ifrån. Du verkar ha så bra klädsmak och matcha fint. Sen fortsätt som du brukar, du är GRYM!
  Kram

 3. Annika

  Bloggen är fin som den är, och ja du kan verkligen uttrycka dig i skrift! Fortsätt blogga men när du ha lust annars genomsyras texterna med dravvel som inte kommer från hjärtat. Blogga mer om hur du är som person och hur du tänker. Älskar dina barn oc läsa om Er men lite mer om dig vore kul. Mer bilder kanske 🙂 du duger som du är gumman!

 4. hanna

  Tycker din blogg är så himla bra som den är! du har ju fått med alla delarna och tycker allltid att den är lika rolig att läsa! 😀

 5. Caroline

  Ps. Det va bara om du ville få in nåt nytt i bloggen, jag älskar din blogg som den är och tycker inte att du behöver ändra på NÅGOT 🙂

 6. Caroline

  NOOOOOOOOOO!!!!!! Min värld går under om du slutar blogga, haha! 😀

  Jag har sett en rolig grej som bloggare har börjat göra ibland. Läsarna sätter rubriken! Man får önska vad du ska skriva om, t.ex ”Skönhetsideal”, ”Sex och relationer”, ”Vikthets”, ja, you name it, och sen skriver du ett inlägg om det! 🙂

 7. Johanna

  Hur upplever ni att min blogg blivit?
  jag började följa dig för bara några veckor sedan då jag är gravid just nu & älskar att läsa om barn osv 🙂

  Vad borde jag ändra på?

  skriva mer om dina extensions?
  jag har tex kort hår & jättenyfiken på hur det skulle gå till att fixa löshår på mig ?

  Vad borde jag skriva mer/mindre om?
  extensions, inredning, kläder, dagens outift?, smink ? något annat intresse?dagens blogg?

  Vad vill ni läsa?
  allt ! 🙂

  Ska jag börja med något nytt i bloggen, isåfall vad?
  hm…
  Är det något gammalt som jag haft som jag ska ta upp igen?
  vet int 🙂

 8. Ellinor

  Jag är en sucker för tutorials o liknande. Skulle jättegärna vilja se att du visar hur du gör dina naglar/smycken/hemmapyssel vad det nu är för något steg för steg 😀

 9. Linda

  Hoppas att alla dessa uppmuntrande kommentarer får dig att vilja fortsätta blogga! Tycker verkligen inte att du ska lägga ner, dina inlägg känns alltid väl skrivna, fina bilder, blandade ämnen! Super bra helt enkelt! Bättre med färre inlägg som ändå känns äkta 🙂 Jag väntar just nu mitt första barn och tycker det är fantastiskt roligt att läsa om hur du tacklar vardagen med numera två fina flickor! Du verkar vara en underbar mamma och jag inspireras mycket av dig! Tack för en fin blogg, inga ändringar behövs! Keep up the good Work 🙂

 10. Malou

  Hellre färre inlägg än att du lägger upp många inlägg där typ hälften bara blir meningslöst trams som andra stora bloggare gör, enligt mig. Din blogg är grym, du känns så himla äkta. Blogga när du känner för det 🙂

 11. madde

  NEEEEEEEEEEEEJ alltså det spelar ju ingen roll om du bara uppdaterar när du har ngt o berätta eller visa, din blogg är så grym så man kommer ÄNDÅ alltid följa dig! Du FÅR INTE sluta…..här sitter jag ju liksom på BB o läser ÄNDÅ:) Förstår du då inte hur älskad din blogg är?! 🙂
  Kram

  1. mammasangel

   Jag blir GALEN! kan inte kommentera inne hos dig, men vill gratta så OTROLIGT mycket till lilla killen som kom <3 S
   Så så fin! Hoppas att ni mår bra.
   KRAMAR

 12. Emelie

  Du får inte sluta blogga! Skulle vara skit tråkigt om du sluta. Är här inne varje dag och kollar. Är själv snart tvåbarnsmamma och de är kul och läsa vad ni gör på dagarna. Din blogg är så härlig 🙂

 13. Hanna

  Din blogg är fantastisk och likaså du! Jag är 16 och du är helt klart en av mina förebilder, utan tvekan! 🙂

  KRAMIS!

 14. Helen-mamma till Lea och Ellie

  Jag tycker din blogg är jättehärlig som den är, kul att följa en annan tvåbarnsmammas blogg. Jag har ju själv två flickor, en 2åring och en snart 7månaders. Kul att följa era små äventyr i vardagen och var roligt när du lade upp middagstips förr när ni lagade lite mer hemmagjord mat 🙂 Hihi. Hoppas verkligen du fortsätter blogga när du har ork och lust, vi får helt enkelt stå ut med att de kommer färre inlägg. Blir ju alltid mindre bloggat på sommaren då man vill göra annat oxå 🙂 Kram

  1. mammasangel

   Åh, va härligt! 🙂 Ja, de kommer att bli mer middagstips nu när sommaren är över och vi äter mer hemma! 😀 Lovar… Ja, jag kommer fan bli bättre på att leverera! men som du säger.. hellre färre än kanske inget alls. KRAM!

 15. miia mamma till my

  Du ska blogga när du känner för det och om vad du vill. Jag läser det du skriver 🙂

  Jag har inte bloggat på 2 månader, o struntar i om ja tappar läsare eller om dom tycker bloggen är tråkig.

  Kram <3

 16. Frida

  Klart du ska fortsätta! Om du vill såklart 🙂 Håller med dig om att lusten till att skriva går i svackor, precis som allt annat? Jag hittade din blogg via någon länk när jag var gravid själv och fastnade här för att du kändes ”vanlig”. Det är ont om såna sidor, där folk inte försöker vara något de inte är..

  Keep it up! Jag hejjar på dig hur du än gör! Även om jag vill fortsätta klicka in hit om dagarna 😉

 17. Jessica mamma till ella o linus

  Jag älskar din blogg precis som den är! O jag tycker alltid de kommer nya uppdateringar med jämna mellanrum av dig:D
  Du verkar vara en toppentjej o fantastisk mamma! Keep on!

 18. Nathalie 18 år och mamma till Neo

  Du får absolut inte sluta blogga. Jag älskar din blogg! Jag säger som dom andra atg fler bilder på barnen och er vardag, dina naglar, era outfits och matrecept 🙂 Din blogg är så bra och du är så bra så låt verkligen inte bloggen läggas ner! Kram!

 19. Sofia

  Matilda: Det vore ju konstigt om du hade breaking news att dela med dig av varje dag. Eller hur?

  Håller med Matilda.

 20. Sofia

  Varför ska du sluta blogga för du inte har lika mycket tid? Blogga som du gör nu. Vad är felet, jag fattar inte? Du bryr dig för mycket om vad läsare ska tycka, det är ju DIN blogg och du skriver nya inlägg när du har tid. Sluta inte blogg, hitta på nya saker att skriva om, läs tipsen dina läsare ger dig i det här kommentarsfältet, skapa ny kategori kanske. Skriv inte bara om din familj utan om vad du tycker om olika saker. Du är ju så jätte bra på att skriva och uttrycka dig med ord, varför då radera bloggen och allt fint du skrivit, alla fina bilder, hela resan vi följt dig. Din blogg är ju inte bara en blogg utan också en dagbok, en historia. Man skulle kunna göra en bok av din blogg. Vad gnäller du om, din blogg är skit bra även om du inte uppdaterar lika mycket. Det har ingen betydelse vilket du verkar tro. Hur du än gör så är varje inlägg intressant. även om du väljer att sluta blogga, låt bloggen va kvar så man kan gå in och kolla, klicka tillbaka på gamla inlägg. Du kommer ångra dig så mycket om du tar bort bloggen, det är ett minne som du kan titta tillbaka på sen när Novalie och Wilja är stora. Från du träffa Simon och fick Wilja till du träffa Linus och fick Novalie. Hela den resan vi följt dig, det har varit glädje, ilska, tårar. Positiva kommentarer har rullat in och onödiga och korkade kommentarer. Men vi ÄLSKAR dig och din blogg. Du fattar nog inte hur mycket den betyder för oss och vi vill följa med dig länge. Du kan ju inte sluta nu! Det är ju nu det är intressant, hur Novalie utvecklas och så. Du skriver: Besvikelse för er som klickar er in hit och ser att de aldrig kommer några uppdateringar! Och då kan jag säga att där har du fel! Den stora besvikelsen det är för oss är om du tar bort bloggen.

  /Jag är ditt största fan. Stor kram!

 21. Matilda

  Hur upplever ni att min blogg blivit? Jag tycker att den är som den ska. Det vore ju konstigt om du hade breaking news att dela med dig av varje dag. Eller hur? 😉 Jag kan känna lite stress av att läsa bloggar na jag följer nu på sommaren och därför gör det mig inget om du uppdaterar sällan.
  Vad borde jag ändra på? Inget egentligen. Jag gillar att du skriver om olika intressen.
  Vad borde jag skriva mer/mindre om? Vad vill ni läsa?Samma här, jag gillar variationen.
  Ska jag börja med något nytt i bloggen, isåfall vad? Bara om det är något du är intresserad av.
  Är det något gammalt som jag haft som jag ska ta upp igen? Inte vad jag kan komma på.

 22. Evelina

  Skulle vilja se mer bilder av dina barn, din familj, bilder av dina dagar osv. Texter av hur dina barn utvecklas.
  Sluta inte blogga!!! 🙂

 23. Tina

  Denna blogg är helt underbar och du har ju skrivit om eran vardag och vad ni har gjort om dagarna så fortsätt med det.Skulle vara jättetråkigt om du slutade och blogga 🙁

 24. Milla

  Hej jag klickade in på denna blogg för ca 2 månader sedan och jag fastnade totalt. Även om du nu tycker att du uppdaterar dåligt så är det inget jag tänkt på för det är i stort sett någon/några nya inlägg per dag. Är det så dåligt? Du är ju 2 barns mamma. Har själv 2 barn och skulle aldrig hinna/orka blogga varje dag så jag tycker du ska ge dig en klapp på axeln! Jag tycker om att läsa det vardagliga som händer i erat liv, du bjuder på dina åsikter och känslor vilket jag tycker är starkt vågat. Om man nu skulle få önska lite så skulle jag nog vilja läsa lite mer om inredning och mode kanske. Men jag är väldigt nöjd oavsett. Ha det /Milla

 25. Isabell

  Kan du inte lägga upp vilka bloggar du läser? typ mammabloggar. Hade vart kul och se vilka du läser. Kram!

 26. Michelle

  Åh jag gillar verkligen din blogg, om du inte tycker det är personligt kanske du borde lägga upp med bilder på barnen och vad dom har på sig, det är ju alltid kul att se. Även dina outfits och Naglar med steg för steg skulle vara jätte kul 🙂

stats