PATRICIA- Mamma till tre små!

Kvällsbabbel


Har verkligen haft en superdag & känns som jag gjort hur mycket som helst, även om jag inte har gjort ett knyst! Vi åkte och storhandlade idag, har proppat hela kylen FULL med kött! herregud, överhandlat.se , fick knappt plats med allt! sen tänkte jag: Hur fan tänkte jag när ja kasta ner 5 st fläskfileér? eh… Aja, vi har iallafall kött för hela sommaren! ryggbiiiiff, löövbiff och massa mums. Blir att äta mycket kött och grönsaker nu, kommit av mig lite. Attans! även om de inte gjort så mycket, så sitter de i skallen. Ih, slarver! så fråga mig inte hur de går.
Sen när vi kom hem så tog jag cykeln och la mig i solariet i 20 minuter! åh, så härligt. Sitter man i skuggan hela dagarna med barnen så FÅR man faktiskt fuska! hah, så de så.

Under kvällen så har naglar målats, tårna fixade. BB har kollats, städats har gjorts! tvättat, hängt tvätt. Ja, de vanliga!
På fredag så har jag bokat biljett ner till Gnesta! snabbtåg hela vägen, kommer vara framme redan vid 11.00, då har jag två extensions! Sen ÄNTLIGEN få hem min skatt♥
Sen är de ju Gnestadagen! och självklart får jag inte missa de, marknad, äta langos, Wilja ska få åka karusell.. Ja, de blir bra! sen hem till syster på kvällen och sova. Åh, längtar!
imorgon så ska jag fixa nytt legg. Ett MÅSTE! blir tokig. Sen har jag en isättning.

Föresten så har jag världens finaste vän!
Fick ett samtal under dagen, då berättar Rebecca att hon köpt min klänning…. Den va slut precis i varje butik, dom ringde till och med från Kista till andra butiker! men strl 34 va slut! De är ju klänningen jag suktat efter till på dopet! MEN SEN KÖPER HON DEN ÅT MIG, hur jävla fin är du inte människa?
Gått in och letat, hittat den! och köpt den till lilla mig! Blev så himla lycklig, tack snälla du.

Och om jag får klaga liiiite här inne på vimedbarn så irriterar de mig så in i vassen att svara på kommentarer! att de inte öppnas i en ny flik, utan man får klicka fram och tillbaka, och de tar bara 100 gånger extra lång tid. En vanesak antar jag..
Känner någon annan så? eller har jag missat någon funktion?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malou

  Kan man inte högerklicka på blogglänken till den som kommenterat och välja ’öppna nytt fönster’?

 2. Sanne

  Kikar förbi och ville bara lämna ett litet ”avtryck”. 🙂
  Jättefin blogg!

  Kika gärna in på min blogg. Är också en tvåbarns mamma.
  Bloggar om mina små sniglar, min/våran vardag, tankar, funderingar och saker som irriterar mej. 😉 Det ska nog tilläggas att jag är rätt öppen och inte stå finkänslig i min blogg.. 😉

  Ha det toppen.
  Med vänliga hälsningar, Sanne

 3. jennifer

  Ett litet tips om man vill att något (Som vanligt vis inte gör det) ska öppnas i en ny flik kan man tycka ctrl-knappen och sen samtidigt klicka med musen på vad man vill ska öppnas i en ny flik! På så sätt slipper du gå fram och tillbaka 🙂 Hoppas att det funkar!

stats