PATRICIA- Mamma till tre små!

Kroppen svarar & de ger resultat.

1010702_10152395509209120_497949126825178128_n

8 veckor går fort när man har det roligt, mån-fre i 8 veckor har jag stått och svettats ut skit på gymmet!
Varje morgon så ger de mig en kick, och jag fortsätter dagen pigg och på ett förbannat glatt humör med träningsvärk i hela kroppen. Det går bra, de går mot de hållet jag vill.
3 kg har jag ökat under denna period, och med säkerhet har jag tappat massor i fettprocent! Jag kommer köra på likadant i 4 veckor till, med mycket kolhydrater & proteiner, därefter kommer jag minska på kolhydrater och se om jag får fram lite muskler under allt! Ska bli så spännande de här, en ny resa i mitt liv. Som får mig att må bra, och framförallt bli glad.
Jag har alltid så mycket överskottsenergi så jag mår dåligt om de inte händer något i mitt liv, skulle man ge mig en diagnos så lovar jag att man har alla bokstäver man kan.. förutom att mitt temperament inte är aggressivt! så ja, jag är väl bara en aktiv jäkla mamma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. madde

    Hej patricia! Har följt dig sen din graviditet med novalie och jag beundrar dig så mycket. Det verkar vara ett riktigt go i dig. 🙂 kram madde

stats