PATRICIA- Mamma till tre små!

Kommer inte berätta vart jag köper mina delar ifrån.


Jag vill klargöra, utan att vara elak.
Många, varenda dag frågar vart jag köper mina pärlor! Men jag kommer inte svara på det, med enkla anledningen. Jag driver en stor blogg, kommer jag skriva precis från vilka butiker jag köper delar ifrån så kommer större delen göra desamma. Och överallt kommer jag då se smycken som påminner om mina, vilket gör att mina inte blir ett dugg unika längre.
Det är inte roligt, likaså jag tror inte man frågar smyckesföretag vart de köper in sina delar ifrån?

Och är man intresserad av att börja göra smycken så går det att googla sig fram och hitta massvis med nätbutiker som säljer pärlor!
Hoppas ni har respekt för det, och inte blir sura.
Utan något vill jag behålla för mig själv, delar med mig rätt mycket av allt ändå kan jag tycka.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jeanette-

  Du gör helt rätt, vill folk också göra smycken får de väl leta själva, som du säger dina är unika inte så kul och se smycken överallt som liknar ens egna!!! 🙂
  Bra där.
  Kram

 2. Melinda

  Jag tycker du gör helt rätt i att inte berätta för alla vart du köper dessa ifrån, för som sagt, inte kul när de du gör inte blir unikt och ”ditt” längre.
  Jag tycker du är as grym och jag älskar din blogg, kikar in här flera gånger om dagen och hoppas varje gång att du har uppdaterat och blir lika glad varje gång jag ser att du publicerat ett nytt inlägg!
  Du är en stor förebild!

  Kram!

stats