PATRICIA- Mamma till tre små!

Kolla vilken skillnad, EN vecka! heja mig :)

Är drt bara jag som ser STOR skillnad efter bara 7 dagar med lite motion? 😀
De känns inte, men fick mig en chock när jag kollade mina mått!
Under denna vecka har jag kört tre st ’pass’ med mina övningar, har haft sån nedrans träningsvärk + 5 promenader.

Helgen så syndåt jag både Fre-lör-sön, men med måtta!
Och har ätit pasta två dar i rad, men har ändå ’tänkt’.

Förra veckans mått + vikt
Onsdag den 18/4 STARTMÅTT:
Lår:
55 cm omkrets
Höfter: 92 cm
Midja (nedanför revbenen): 77 cm
Över ’bebisbulan’: 88 cm
Armar: 28 cm
Startvikt: 56.2 kg med kläder på, så kommer väga mig mer kläder nästa gång också.

DAGENS 25/5
Lår: 53 – 2 cm
Höfter: 90 – 2 cm
Midja: 73 – 4 cm
Bebisbula 78 (!!!!) – 10 cm
Arm: 25 – 3 cm

VIKT: 55,3 – 1 kg
Men FAN vad min kropp har stramats åt, helt gaaaaaaaalet, på eeen vecka!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Martina

  Wow vilken skillnad, du hade redan en superkropp men nu är den ännu finare:) gillade din blogg jätte mycket men etter att ha sett ditt videoinlägg älskar jag den:) du verkar vara en sån söt tjej och så otroligt mogen med båda fötterna på jorden:)

 2. Mia

  Vad duktig du är! Jag har gått ner 4 kg på 4 veckor, har sagt -10 till juni, så nu jäklar anamma! Tack för att du ger inspiration och motivation 🙂

 3. Ruth-mamma till Meja

  Men WOW!!!! Vilken fantastisk kropp du har som återhämtar sig så efter 2 barn!! Det är bara att njuta- jag är inte lika lyckligt lottad. Fick sjuuuukt mycket bristningar på magen efter bara 1 barn ,så den kommer aldrig bli som förr även om jag tajtat till mig 🙁

 4. Caroline

  Hej! Måste först få börja med att berömma din otroligt fina blogg och ditt fantastiska jobb som tvåbarns mamma! Keep up the good work! Sen tänkte jag fråga om du har märkt någon större skillnad på din tatuering (såg på bilder att du har en stor på sidan) efter två graviditeter? KRAM!

 5. Emma - Mamma till två

  Guud vad du är duktig!! Om det är något som ger mig en spark i arslet så är det det här inlägget!! MÅste måste måste komma igång jag också!! Måste hitta min självdiciplin igen och kunna lägga band på mig själv.
  Vad är det för övningar som du kör med?

 6. Johanna

  Shit vad suktig du är!! Och skillnaden är ju stor på bara en vecka!! Imorgon ska jag måtta mig, usch 😛 Har inte tränat som jag borde under veckan 😛 kram <3

 7. Sandra - mamma till Minéa

  Verkligen skillnad, duktig du är 🙂
  NU blev jag motiverad. Jag har inte alls varit motiverad förut men NU när jag såg skillnaden på dig så. Ikväll är det jag som ska göra plankan och andra övningar! Nu jävlar ska min bebiskula bort!! 😉

 8. Katta

  Duktig du är!
  Visst är det roligt när man ser resultat! Jag har minskat 15,5 cm under en vecka fördelat på lite olika ställen på överkroppen. Så härligt att känna skillnad på byxor och tröjor, nu ska jag bara få mina kg att minska också 😉

 9. lindah

  vad peppad man blir när man ser dina bilder. Min mage försvann aldrig riktigt efter min son som är över 2år. Nu väntar jag en liten som ska komma i Maj. Men nu vill jag verkligen komma i form, vill inte ha bebis hull.. Jag har verkligen inga problem med att vara ute och röra mig, det är nog mer kosten som blir svår och göra.. Men helt sjukt vad mycket det kan hända på en vecka! Du är jätte duktig 🙂

 10. Elin

  Åhh och hur kommer det inte vara om 7 veckor?! Du kan ju lika gärna sluta träna nu 😉 haha! Jävlar säger jag bara, och vilken kropp du kommer få snart! Avis som fasen! Slutat äta godsaker och så lite socker som möjligt och börjat träna så får väl se hur det kommer sluta för mig! Måste köpa mig ett måttband 😉

  Åhh va kul med lilla Novas dop! Så gulligt! 🙂 Kram

 11. Nickan

  Men kvinna vilket snygg mage du har!!! Satan vad lite motion kan göra på dig. Jag tränar på gymmet fyra ggr i veckan och naaaaada händer:( Men vi alla är olika!
  Grattis:)

 12. Jeanette

  nej de är inte bara du som ser vilken skillnad de har blivit, jag måste bara säga oj vad duktig du är, syns verkligen att du har kämpat hårt, go for it!

  Jag blir verkligen sjukt inspirerad, ska ut & gå nu:D

 13. Frida

  Men guuud vilken skillnad!!!!! Ska ta och mäta mig med en gång.. precis varit ute och gått ca 2 mil, haha kändes som rumpan skulle domna bort till slut.

 14. Malin

  Kan du inte lägga upp videor där du visar hur man gör övningarna? Så alla kan se hur man går tillväga, 🙂

stats