PATRICIA- Mamma till tre små!

Klädfix & ny färg.

DSC04315
DSC04316

Vilken mysig dag vi har haft! blev som sagt en trip på Ikea, barnen busade där nere medan vi snabbt gick igenom och köpte det vi skulle! Hämtade två svettiga glada små knoddar och gick upp och åt lite lunch. Åkte sedan till leksaksaffären där barnen hittade en varsin docka! Wilja har inte släppt den ur sin syn idag, hon har lärt den gå och krypa! Helt sjukt vilka dockor de finns numera, sånna fanns inte när jag var liten. Men vilka hutlösa priser det är!

När vi kom hem kom min fina vän Elin hit, hon frågade under dagen i panik om jag kunde göra något med hennes hår! Och självklart, var både riktigt sugen samtidigt de var kul att få ses. Åt lite middag snabbt, därefter så fick vi besök av Millan & Daniel. Har ätit massa kakor, druckit te och haft de bra.
Ikväll så har jag rensat bland tjejernas leksaker & i Tristans garderob! Har en liten bloppis på gång just nu. I morgon så är det Tisdag och dags för vår mammaträff! ska bli mysigt att få en stund med bara lilleman, var sisådär 2 månader sedan sist. Så jag ska njuta – och även han, inga systrar som drar i händer och fötter.

11751942_10153479307129120_2322981492306167128_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats