PATRICIA- Mamma till tre små!

Kläder från Next.

Här hemma så gör vi oss smått redo inför sommaren! Dessa gudomliga små kläder har jag hittat på next från 60-129:- , och tröjorna i trepack och även byxorna är ju så fina! Så roligt. Idag så fick Wilja välja sina nya sommarsandaler, och två nya hattar. Så nu är vi lite lätt redo!
I dag så har vi haft full rulle, lämnade barnen på dagis! ut i blåsten och tjejerna skuttade fram, har nog aldrig tagit så kort tid att gå till bussen! från 30 min till 20, den ni. Hela tio minuter, hade inte femhundrafemtio stopp! lämnade dom, hemma i dörren så stod Linda! fix med hår, 150 slingor fick vi i. Och vilken förvandling! blev klar 12.45, och 13.05 var jag ute från dörren och påväg mot dagis igen! phu, vilken dag.

Hämtade flickorna, gick till centrum och har Fredagshandlat lite! köpte present inför imorgon då vi ska på kalas för lilla fina Mira.
Ska bli så mysigt! Idag fyller min storebror år, och imorgon kväll blir det middag för honom inne i stan! klurar om jag och Tristan ska ta oss in, eller om vi får fira det en annan dag. Han har ju sina ups and downs vår rara lilla kille! Ikväll så blir det spa här hemma för mig och hjärtat! ska tana oss lite, färga och plocka bryn & ansiktsmaska lite! Den ni, och Lets Dance final, glass och jordgubbar för barnen! Det lär bli en bra avslutning på en hektisk vecka.

Senast överförda183
DSC03738
DSC03745
DSC03746
DSC03795

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats