PATRICIA- Mamma till tre små!

Kista & Next

Idag så har vi varit i Kista hela dagen! har handlat så mycket fint till tjejerna, och Farmor handlade på sig flera kassar från Next! så nu har dom verkligen en helt ny garderob till våren!
Vi var in på BR och köpte en varsin leksak, Wilja fick en ponny som kan gå och gnägga och Novis fick en katt som kan mjaua! så nu slipper dom slita och bråka om hunden som redan finns.
I år kanske det inte blir så mycket roliga leksaker, men hey! de var just jul, och dom har leksaker för fler år framåt. Så nu köptes de sånt som faktiskt behövdes, kläder! Men så klart, lite pärlor och annat får dom också. Har lunchat och haft en jätte mysig dag! Nu blir det projekt: tapetsering! Ska tapetsera Novis rum så de äntligen blir klart.

Ni har frågat om mina barntavlor som syns på bilden, de är bara fantasin som stoppar er! Inte går jag och köper tavlor för 200:- st, när man kan trycka på: Skriv ut knappen på datorn!
Dom har jag alltså hittat på google och bara skrivit ut, ekonomiskt! och as bra 🙂

Next Barnkläder

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Jag vill inte låta petig och sur och menar verkligen inget dåligt, har bara två funderingar. På senare tid har jag fått mer vetskap om just bilder/källor från internet och hur viktigt det är att använda lagliga bilder som personen faktiskt har godkänt att använda vilket tyvärr är assvårt att hitta fina och det är en liten process för att få fram de… Jag undrar om du bryr dig om det? Asså att de bilderna kansk är någon som har skapat för privat använde och inte vill att man ska ta
    Sen också: alla kläder som dina barn har haft, jag ser ju att du säljer på tex din nya bloppis och så mm lämnar du kläder på tex myrorna?
    Sorry om jag lät negativ, super duktig är du!
    Kram

stats