PATRICIA- Mamma till tre små!

Kidnappad!

Du ditt hemska trots, ta och försvinn och lämna tillbaka min dotter!
Åh hujedamig… Jag känner inte längre igen den lilla flicka som en gång kallades för Wilja! eller ja, VILJAN har verkligen gjort sig påmind. Men min snälla lilla flicka är som bortblåst! Sedan i helgen så har hon varit som förbytt. Simon sa de när han lämnade henne, att ett sjuihelsikes humör hade växt fram. Och att ungen nästintill blivit ondskefull! Fortfarande i samma vackra lilla skepnad, men med ett hjärta av sten! (skämt åt sido).
Va i tusan hände! Min lilla fröken blir numera så arg argarg… För minsta lilla, dockan sitter inte – då testar man att bita på den! slita i håret, kasta den i golvet. Mamma kommer inte tillräckligt fort med vatten – Då biter man sig själv de hårdaste man kan i fingrarna och stampar i golvet!

Man blir inte buren vart man vill, då är de skrikorkester tills ungen bokstavligen nästan kräks för hon skriker sådant! Hon ger sig inte – men inte mamma heller. Där är vi nog lika jävla envisa båda två! Och de ger nog trassel. Men när de gäller sånna saker som hon VET är fel, eller som hon VET att man inte gör. Då finns de inge botten i mig heller, då ger jag mig tusan inte. Rätt ska vara rätt! De måste hon lära sig.

Men de är fortfarande så jobbigt och det verkligen skär i hjärtat att se henne så förbannad, ledsen även om jag vet att de bara är för stunden. Men det går inte, måste vara konsekvent! Hoppas de går över, och hoppas att de har samband med att vi varit dåliga så länge nu, trötta, feber hit & dit, ögonen. Ja, att allt hör ihop!

Hon känner nog av att jag är på bristningsgränsen också, förbannar sig över att jag må vara den tråkigaste som någonsin gått i ett par skor. Så jag förstår henne! Hade också varit arg på mig.

Men, glöm aldrig! Att mamma älskar dig så, så mycket.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Det kommer ju sånna där perioder tyvärr. När allt man gör som förälder är fel fel fel…. Det är inge kul alls 🙁
  Men du har helt rätt i att rätt ska vara rätt och att man måste vara konsekvent! Stå på dig och tänk på att det underbara humöret kommer att komma tillbaka. Det gäller bara att hålla it tills dess 🙂
  Kram!

 2. madde

  Hang in there! Tyvär kan ju den där trotsen sitta i ett bra tag:/ Melina var HEMSK i 6-7 månaders tid sedan har det lagt sig lite för att nu kika fram då o då! Men som du säger det gäller o va lika envis tillbaka o bara komma ihåg att EN dag går det över:)

 3. Karolina, gravid i v. 39 ♥

  Jag förstår att fötterna måste vara helt ömma. Jag hade velat se dig där i dina farmors gamla skor, haha, vad sött! 🙂
  Jo jag brukar tänka på det, hur många människor som har det så mycket värre, det funkar oftast ganska bra! 🙂

  Wilja kanske bråkar lite extra nu dagarna innan hon ska bli storasyster, jag tror att det blir lite bättre när lillan kommit ut. Hoppas det i alla fall!
  Kramar

 4. Linnea mamma till Nova-Lie

  Oj vad ja känner igen det där 😛 dom är så goa fast man ibland vill slita sitt eget hår när dom trotsar och testar alla gränser! men det är bara att kämpa på och fortsätta vara "hård" och konsekvent. Det blir bättre 🙂 även om man är på bristningsgränsen när det gäller tålamodet 😉 snart är hon tillbaka och är din söta snälla rara Wilja 🙂

stats