PATRICIA- Mamma till tre små!

Julrabatt extensions!

 


Häromveckan så fick Clara en liten akuttid för extensions hemma hos mig!
Som ni ser så har hon två ljusare partier på sidorna, det är sidhåret som ligger bak mot ryggen. Hon har valt tre olika nyanser i sitt hår. 140 st slingor, 50 cm.
Hår från: Rapunzel

Till er som är intresserade av en extensions så har jag nu under December/Januari ett JULERBJUDANDE då det blir en stor rabatt på extensions!
För er som vill bli både jul och nyårsfina, samt kanske ge bort en isättning i Julklapp?
Pris från: 1795:- Då är hår inräknat (120 slingor, klipp, och isättning) , pris varierar lite på längden ni beställer på hår samt mängd.

Är ni intresserade så hör av er på: [email protected]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Patricia jag måste fråga hur du alltid har ordning på ditt löshår. Spelar ingen roll vad för produkter jag använder håret blir stora bollar ändå.
  Tips?

  1. mammasangel

   Hej tjejen! jag använder mig av Kerastase, de är dyrt… men värt varenda krona! Ångrar inte för en sekund att jag började använda det för ett par månader sedan.
   Har testat hejdundrande många schampon, men på mig så slog detta precis allt! Kram

 2. Jenny

  Tack så mycket!
  Känner mig manligt i mitt korta hår tyvärr.
  Jag går gått igenom två aborter trots ett noga knarrande av p-piller. Första aborten kan jag tänka på ibland då jag blev övertalad om att göra aborten då jag var 18 och aldrig hann fundera över min egna vilja.
  Sen blev jag gravid strax efter jag fick min son men nu var jag säker på att jag inte kunde behålla det. Sen att jag riskerar att bli förlamad av en till graviditet gjorde att jag och min man valde en abort.
  Visst mår man dåligt men prata av dig med icke dömande människor så kommer du må bättre. Du kommer aldrig glömma men du kan lära dig att se att du gjorde rätt val! För alla barn förtjänar att få växa upp utan att behöva snåla med mat på bordet, aldrig kunna bjuda kompisar över på middag eller att ha ont i magen dagen innan han/hon fyller år och veta att kompisar frågar efter kalasinbjudan.
  Har haft så mycket vänner när jag växt upp som haft det så. Trots att jag inte känner dig så här du mitt fulla stöd! När allt är perfekt kommer ni få ett till perfekt barn!

stats