PATRICIA- Mamma till tre små!

Julklappsgömman är funnen!

 


Min stora älskade dotter hittade visst den oinslagna julklappsgömman inne i min garderob! När jag kikade in i rummet va hon i full färd med att slita upp förpackningarna! jävla skit, haha. Hon blev å andra sidan helt överlycklig över sin nya tårta och cupcakes! Jag har något för träleksaker, och köper väldigt sällan något i plast. Dels för att de i trä är väldigt tåligt, samt är det ’riktigt’ och inget skit om man säger så! Hittade en ur mysig butik i Järna när jag var hos min syster som sålde allt från Pumpkin, kids concpet, jabadabado? eller var märket heter! en riktig bland butik med både kläder , inredning till barnrum samt leksaker!
Ska in där någon mer gång, hittade detta till Wilja!

Novalie fick en låda med klossar från Pumkin, en pyjamas ifrån Snoozy (med ugglor!!) , pyjamasen fick hon igår när wilja hittade sitt, haha… Så de kan bli!

Har ni någon favoritbutik med leksaker eller barninredning?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats