PATRICIA- Mamma till tre små!

Julklappar

138771500000001_normalNu sitter jag här och funderar över julklappar! samma sak varje år, man kliar sig i huvudet så man nästan blir tokig! Att komma på sådär ”självklara” julklappar som barnen blir överlyckliga över.
Varje år så har vi gjort så att tjejerna har fått en ordentlig julklapp, istället för en mängder med små paket så vill vi att dom ska få ett ordentligt, sen lite julklappar som dom faktiskt behöver, lite tråkigt kanske! men då blir det paket med kläder, eller kanske skor, eller något annat som kommer mer till användning! paket från resten av familjen får dom ju, småpyssel, pärlor och annat! så från oss blir det inte så himla mycket, men istället något vi vet dom vill ha.

Wilja har alltid varit väldigt pysslig av sig, och har haft en enorm finmotorik även som pytteytte! Så hon älskar att sitta och pyssla med mig medan jag sysslar med alla projekt jag har på gång jämt. Men något hon gillar lite mer är att sitta med mig när jag syr! hon får alltid renklippa alla kanter, välja band, göra rosetter, hon syr med nål och tråd ihop saker, men min symaskin vill jag inte sätta henne vid då den är så stor och jag är väldigt rädd om den. Men jag tänkte mig en alldeles egen pusselmaskin åt henne som hon kan plocka fram tillsammans med mig medan jag sitter. Tror hon kommer bli väldigt glad, och Novalie visar också samma intresse, men eftersom hon inte är fullt lika stor har jag hittat en på Lekia som syr med en stark plastnål, den har jag hört riktigt gott om och läst recensioner. Så jag hoppas dom kommer bli glada 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats