PATRICIA- Mamma till tre små!

Johnny Bulls.Så! äntligen hemma efter en hel dag på salongen!
Sista kunden var allra bäst, min svärmor kom och gjorde sig i ordning lite. Fick sällskap hem också, så skönt att slippa åka ensam evighetsvägen.
I går så var jag hemma förjäkla sent, för första gången i hela mitt liv så har jag fått en fransk manikyr på min egen nagel och inte har några tippar! dom har vuxit så sjukt, (gammal nagelbitare).
Så nu har jag bara gel på, och hoppas att dom kommer att hålla! ♥

I kväll har jag och Novalie ensamtid, Pappa är ute på galej och jag beordrade honom att ladda ner lite filmer som jag annars aldrig får kolla på här hemma! fick så bra tips på instagram, så jag har laddat ner två utav dom, endless love och falt in the star. Folk hyllade filmerna, och jag har aldrig hört talas om dom innan.

Sen en annan sak! jag har ett par Johnny Bulls i nyskick, testade för denna dag! och med sorg, så kommer dom bli förstora. Trots extra sula i för min del under dagen, det är en strl 37 men är verkligen som en 38:a., nästan som en 38.5 skulle jag säga! Så är de någon som vill byta mot en 36:a i samma nyskick, eller byta mot ett par likasinnade så kommentera gärna här inne hos mig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Julia

    Hej 🙂
    Har olika stövlar i typ primeboots liknande stuk som är för små – 37 och använda typ en gång. Maila mig kan vi byta bilder.

stats