PATRICIA- Mamma till tre små!

Jobbigt, mår konstigt & har ont.

Ligger här hemma och vet inte riktigt vad det är med mig! känns konstigt, ont i magen som tusan. Men de känns som en magsjuka? ni vet när de krampar sådär obehagligt i magen och man vet inte riktigt hur man ska vända sig! ingenting är bekvämt, allt gör ont lixom. De gör ont på mest ett obehagligt sätt, mår inte illa.

Men jag går på toa hela tiden, och förstår inte varför! det kommer verkligen ingenting men det bara trycker, och när ja väl sätter mig så händer det ingenting.

Simon har precis värmt vetekudden, så ligger här och åmar mig! har ställt mig upp, lagt mig på olika sätt. Men inget är bekvämt! säg bara inte att detta är en början på någon hemsk magsjuka?

Telefonen har ringt hela dagen, och ni som läser det här. Jag har stängt av den idag! har inte haft någon ork alls att prata, mår konstigt, vill vila och vara ensam. Så FÖRLÅT om det gör er oroliga! men den ringer 249 gånger per minut. Och jag förstår eran oro, men jag vill bara vara lite själv.
Speciellt till Mimmi, oroa dig inte älskling! ingenfara med mig, utan jag är bara SÅ trött och orkar ingenting just nu.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jimena

  Åh det betyder att förlossningen är nära 🙂 Magen/tarmarna brukar krångla dagarna innan, sen brukar man också springa på toan och utföra nr 2 x antal ggr 😉 allt för att förbereda inför förlossningen och göra det redo för barnet att passera. Så se till att ladda upp med extra mycket sömn och fett/kolhydrater så att du ska orka!!

  Lycka till 🙂

 2. Mimmi

  Det du säger är med andra ord att jag ska ge fan i att ringa 😉 Får jag ringa imorgon istället då?(A) <3

 3. Anonym

  Oj det låter ju faktiskt som om din bebis är på väg…ring förlossningen och hör med dem om det känns för jobbigt…att det trycker på och känns som man måste gå på toa kan vara ett tecken på att bebin trycker neråt…

 4. Klara

  Jag tror inte det är någon magsjuka, tror snarare det är kroppen som ställer sig in för förlossning! Tryck nedåt: bebis sjunker allt mer.
  Gud vad fin gravidmage du har förresten!

stats