PATRICIA- Mamma till tre små!

Jag och prinsessan stannar hemma idag. Det…

img_4360 (MMS)

Jag och prinsessan stannar hemma idag. Det började igår, Wilja spydde igår kväll helt från ingenstans! Tre gånger allt som allt. Jag och Linus torka, jag satt i duschen med henne och hon va hur bra som helst mellanåt! Lekte och inget symptom alls. Jag trodde att hon hade fått i sig nått dåligt o äta under dagen! Nått som magen hade reagerat på. Iallafall, vätska sen somnade hon och vaknade pigg & glas imorse! Nu börjar helvetet. Hon kaskadkräks, tio min åt gången och bajsar vatten också! Vet inte hur många blöjor jag har bytt. Sen kom jag på! I lördags så trampade Madde i kräks här?! Och vart i från det kom har vi ingenaning. På golvet va det! Sen satt jag och Johanna o undra från vart lukten kom ifrån.. Och tillslut hittade jag vårseevetter på golvet! Men jo just det -kräks! Vem lämnar sånt på golvet och säger ingenting?! 🙁 så nu är tydligen syrran och Alva också dåliga! Och wilja är ett vrak just nu. Fan fan fan! <3 inte igen hjärtat!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats