PATRICIA- Mamma till tre små!

Jag gör bort mig! :D

[videofyme id=”807003″ class=”aligncenter”]
Haha, med risk för att göra bort mig inför rätt så många…. så känner jag ändå, jag bjussar på det! Att kolla igenom sin telefon på filmklipp kan ju göra så att man sitter och asgarvar i ensamhet! Jag filmar jätte ofta, men har aldrig liksom delat med mig av de, lite tråkigt faktiskt!

”Lilla snigel..” , jag lärde mig sjunga den på ett ridläger när jag var kanske 9 år, tror inte jag testat igen fören med Wilja för någon månad sedan 😀
Har glömt hälften och släpper ut luft, men back in the days så var jag rätt grym!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats