PATRICIA- Mamma till tre små!

Jag är ledsen!

Jag är ledsen, tror ni märker det också.. Jag är ledsen över att blogglusten tryter, och jag funderar dag in och dag ut om det är de här jag vill. Om jag fortfarande orkar och kan leverera! Om jag kan ge er den läsningen och glädjen jag haft här inne förut. Och jag är så osäker! Det tar så mycket tid för mig att sitta här, att alltid känna pressen att inlägg måste komma in. De roliga i det hela försvinner där emellan.. Att känna sig tvungen att gå in här, hitta något att skriva om! Jag vet nog bara inte vad jag vill, därför blir de glesare och glesare mellan inläggen.. Som jag sagt innan, i tre års tid har jag lagt in mellan 2-5 inlägg PER dag! Och varje gång med nya bilder och ny text. Ibland tar bara orden slut, och ibland försvinner bara lusten. De blir inte roligt för mig, och speciellt inte för er heller som går in och ser en meningslös text. Visst har jag rätt?

Förut så kunde jag alltid komma på att skriva något, provocerande text om mina tankar eller liknande. Men jag orkar bara inte längre! Bättre att jag håller de inom mig, de jag tycker och tänker istället för att trampa någon på tårna och göra illa någon omedvetet. Oavsett vad jag gör så kommer de alltid in tråkiga kommentarer, ni letar och synar fel i mitt liv. Så ska det inte vara! Man kan inte tycka om alla, de gör inte jag heller. Men det är så enkelt att över nätet skriva något så elakt och hjärtlöst! Något man aldrig skulle säga i verkligheten, det är så lätt att vara elak när man är ”anonym”.
Det är också så lätt för er att hitta fel, gärna berätta om mina fel i min roll som mamma. Vilka är ni att döma? Ni vet till 1 % om vem jag egentligen är, och hur mina barn är. Ni har verkligen ingen rätt att yttra er om hur jag är som människa eller hur jag är som mamma till mina döttrar.

Även om det är 1 elak kommentar utav 10 så suger den ändå musten ur mig, och lusten försvinner mer och mer.
Nu kan ni tänka ”har du valt att vara offentlig så får du skylla dig själv”. Absolut, där håller jag med er om! Jag har valt det här, ingen annan har gjort det åt mig. Men det är fortfarande inte acceptabelt att lämna något så elakt med enkla knapptryck.. Där ni drar in min fästman och mina barn! att ni kommer på lögner om att han är otrogen? Han kan inte heller gå någonstans och ha roligt med sina vänner! För varje gång de har skett har de kommit in sådant skräp så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.. Det är i allafall en jävla tur att jag litar på den människan till döds, och vi vet båda två vart vi står och att sådan nonsens är bortom all sanning.

.. Kanske bara behöver ett par dagars tanketid, de kanske är allt.. Jag hoppas att det är allt!♥

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Nej du får verkligen inte sluta blogga! Gillar din blogg! Alltid så fina bilder. Dina barn är så jävla söta och du är så himla duktig på inredning! Samt är du jättefin! Det är synd att det blir så med bloggen.. Hoppas det ordnar sig!

 2. Emma

  Hej 🙂

  Tycker heller inte du ska sluta blogga pga dessa ”anonyma” människor som egentligen aldrig skulle våga yttra sig dessa åsikter face-to-face med dig. Jag tycker du är en stor förebild och man ser att du älskar dina barn över allt annat. Själv tycker jag att du visar att du är en bra mamma, flickvän och människa, då du är du och ingen annan! 😀
  Sätt inte press på dig själv utan fota, skriv och ge tips när du känner för det. För vi som verkligen läser din blogg utan att trycka ned kommer vänta och stötta dig <3
  Jag är 24 år och har själv inga barn än, men jag kan säga dig att jag får en sådan inspiration hur jag vill bli som mamma när jag ser dig och dina underbara barn. För en sådan underbar person som du, utstrålar verkligen kärlek! Du är en sådan person som man absolut velat ha som vän.
  Jag har aldrig skrivit och lämnat kommentarer tidigare på din blogg, men du ska bara veta att det finns säkert många som mig som stöttar och håller med dig men att de inte lämnar några spår här i kommentarerna. Så glöm aldrig att det är hur många som helst som bara älskar dig, för att du är du <3

  Massor med lyckokramar från Emma

 3. Lill

  Hej

  Du får inte sluta blogga, jag kollar din blogg varje dag och du har så fina bilder på bl.a. Dina söta små tjejer. Du skriver bra inlägg som är intressanta att läsa och dom som är dumma är bara avundsjuka på dig och ditt liv, se dom som losers istället och garva åt dem för det är dom det är synd om. Du har en fin familj och ett bra liv och det är förmodligen det dom störs sig på.
  Jag är själv fyllda 42 år och väntar mitt 7 barn, är verkligen inte i samma ålder som dig men gillar samma saker som du. Allt ifrån tatueringar, klädstil mm.
  Ha det bra nu och skit i alla idioter, kram kram Lill

 4. lovisa

  Det är din blogg patricia, DU bestämmer när du ska skriva annars fungerar det inte, vill man läsa din blogg så stannar läsarna även om du hoppar bloggen och umgås med barnen en dag. Att känna ångest över blogginlägg är bara onödigt! Blogga när du har tid och finner lust till det. Och SKIT i alla elaka kommentarer. 🙂 Kram!

 5. Lina

  Jag fortsätter mer än gärna att läsa din blogg om du väljer att fortsätta. Gillar din blogg väldigt mycket, både din text och dina fina bilder.

  Hoppas du kommer fram till vad du vill. Stor kram!

 6. Trees, mamma i London

  Kanner likadant ibland. Visst ar det alltid roligt att ga tillbaka och lasa, titta, och komma ihag sma detaljer. Men ar det vart stressen bakom det?
  Tank att vakna upp varje dag i en manad, utan att behova kanna bloggstressen! 🙂

  Bilder hade jag tagit anda, massor, och gjorde iordning till scrapbooking osv. Men jag undrar verkligen om jag hade spenderat lika mycket ”egentid” vid datorn om jag inte hade bloggat!
  En dag kommer jag sakert lagga ner.. Eller blogga nar bara JAG vill, bara for mig.
  Men sen andra dagar kanns det som att jag aldrig vill sluta!

 7. Daniella

  Sluta inte blogga! Går det inte att kanske försöka att inte läsa idiot kommentarerna? Typ att Linus raderar dem innan du ser dem? Det kommer alltid finnas sådana jävla idioter som vill förstöra för andra, låt dem inte! Dem är skit människor och för sådana går det aldrig bra i livet för! Bittra och misslyckade inget annat! Ren och skär avundsjuka för att du har underbara barn, ett fint hem, ett lyckligt liv och är en snygg mamma!!!

 8. Johanna

  Hoppas att du får tillbaka din blogglust om några dagar! För jag saknar dina bilder och när du berättar om dina dagar mest barnen!( i allafall de där du skriver att ni har haft en underbar dag och barnen varit glada hela tiden) 🙂

 9. Rebecca

  Åh! 🙁 Jag tycker om din blogg väldigt mycket, blir ledsen om du stänger ner och hoppas att du kanske kan hitta lite lust att fortsätta. Det behöver inte vara långa texter eller massa bilder. En bild och en textrad räcker för mig 🙂 eller ”bara” text 🙂 kram!!

 10. Sanna

  ah Patricia! så tråkigt att du känner så här! den blogg har alltid varit en av dem som man går in på när man inte har något att göra!
  du verka vara en så fin person!
  Hoppas att du fortsätter, kanske bara en liten paus som behövs?
  kram <3

 11. Mia

  Snälla Patricia, jag är en tjej som är 14 år, jag älskar din blogg! Jag läser den flera gånger om dagen, jag tycker du verkar så cool och snäll och så. Om jag såg dig på stan skulle jag nog vilja gå fram men jag skulle vara nervös.. Jag har sett både Kissie och Blondinbella men har inte direkt haft nån lust att gå fram.. Du är verkligen bäst! Idioterna som kommenterar elaka kommentarer är avundsjuka jävlar. Du lever ju ditt liv med dina megasöta döttrar och en fin kille och ett nyinflyttat hem och ett bra jobb. Du verkar då bra bara! Det här kanske inte hjälper men din blogg är bäst och jag vet att det finns så många som uppskattar ditt bloggande, jag hoppas att du hittar gnistan igen, det skulle vara då underbart!
  Ha det bra bästa bloggarn!

 12. Emelie

  Neeeej!! Du slutar för guds skull inte 🙁 men försök ta bloggen mer på hobbynivå. Ett inlägg/dag räcker faktiskt långt! Du är så härlig att läsa om, ja ditt liv är intressant 🙂 lite tips vad du kan skriva om: yrke,framtid,visa mer före och efterbilder i lägenheten. Kom igen nu!!! Kram emelie från jönköping

 13. Sofie

  Hittade din blogg för inte längesen alls och den är helt klart favoriten nu, så hoppas verkligen du fortsätter även om det inte blir lika ofta 🙂

stats