PATRICIA- Mamma till tre små!

– Jag är inte hel utan dig.

Älskade mammas liten…
Jag förstår inte hur man kan klara av att vara ifrån dig sålänge! Natten va hemsk, ville bara få hålla dig i handen medans du sov, pussa dig godnatt och tala om för dig hur mycket vi älskar dig. Linus sa de igår kväll när vi kom hem och stressen lagt sig.. : Så konstigt de känns utan trollet hemma, allt är så tyst. Och ingen kommer efter mig när jag ska gå på toaletten! <3 Haha, wilja ska ALLTID följa med Linus in. Så han har fått lära sig, att man får varken göra A eller O själv 😉 <3

Men imorgon får vi hem dig igen, då är allt precis så som det ska vara.
Jag älskar dig så ofantligt min prinsess!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats