PATRICIA- Mamma till tre små!

Inte vilken Söndag som helst!

Världens bästa men stressigaste dag! <3
Hade en sån sjukt bra dag igår, på alla sett och vis! Men jäklar va vi stressade, fortsätter de såhär så har jag magsår innan Fredag. Igår kom hjärtat och hämtade mig i Södertälje!? Han måste verkligen ha SAKNAT mig! Men ett stort tack till honom, för de är ju en bit ifrån Bålsta. Sen tillbaka upp till Stockholm för att ta oss till Ikea! Fastnade självklart i Köer. Men väl framme så gick vi runt och mös! Tre timmar senare, och tre KUNDVAGNAR senare.. Så fick vi med oss en stoooor garderob hem! Med skjutdörrar, riktigt lyxig känns den. Sen en mängder med andra saker, mattor, gardiner, kuddöverdrag, allt nytt till badrummet, nya muggar, prydnader etc! <3

Men FORT hem tillbaka till Bålsta, upp med alla saker till lägenheten.
Jag hoppade av vid Ica, så min herkules klarade av allt själv. Köpte blommor till storebror, men jag fick INTE köpa TRISSLOTTER för han va tvungen o kolla legg på mig? Surt! Så ung ser jag alltså ut o vara….. Inte ens TRISS! sjukt, visste inte om jag skulle skratta eller bli skitsur! 😛

Stressade, duschade, och sminkade mig i bilen mer eller mindre! Åkte tillbaka till SÖDER för att träffa upp bror, mamma, buddha den fantastiska Lotta som har hundraprocentig koll på mitt liv genom bloggen! ^^, hon uppdaterar min bror om vad som händer i mitt liv, för han har shit koll nada. 😉 Lite roligt faktiskt! Sen va även freddy där och senare ramlade två kompisar till in 🙂 Käkade på Dollys, och har ALDRIG sätt på maken om så mkt mat. Men fan så gott de va! Käkade hummer & oxfilé, bakad potatis och massor med goda röror. Linus fick in MINST ett halvtkilo kött på sin tallrik, biff, revben, oxfilé, lökringar… you name it! Men så himlans gott 🙂

Vi avrundade ganska tidigt, då L skulle jobba idag!
Oh de va nog den ALLRA längsta bilturen i mitt liv. Vi kom ALDRIG hem kändes de som!
Sen gick de snabbt, och vi började ordna till allt här hemma. Så jäkla mysigt! <3

Bara du & jag. Precis så som de ska va! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Natty

    Både jag och min syster fick visa legg när vi skulle köpa trisslotter då är jag ändå 89a och min syster 84a. det är sjukt!

  2. Den fantastiska Lotta

    Haha ja vi får prata igenom detaljerna kring Patricia-touren vid ett
    senare tillfälle haha 🙂

stats