PATRICIA- Mamma till tre små!

Ikea Söndag <3


Idag så tog vi vår familjeskara och åkte mot barkarby! så kallt i luften, men soligt och ett helt perfekt väder!
Gick runt och gjorde allt och ingenting i flera timmar, hur mysigt som helst verkligen! Men myycket folk..
In på Ikea, hittade de ena & andra som man alltid gör när man är där! Vi åkte dit för sängskydd och lakan, men fick med oss massa ljus nu, helt underbart att de är ljustider nu, är en ljus missbrukare i stora lass!
Överkast till Wilja, nya kuddfodral, en lampa in till tjejerna. Ja, smått & gott! Lunchade och hade de bra, Wilja var verkligen hur snäll som helst trots allt folk, och inte ett pip från lillasyster! En jäkla lyckad dag ♥
Tack älskling, trots du hatar att ha med barn i stora folkmassor 😉 De gick bättre än väntat!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fia

  Hej
  Tänkte bara kolla med dig om de fina ljusen du köpt på IKEA, är det doftljus?
  Tänker bara på din dotters historia och besvär med RS och ev astmatiska besvär. Kan nog vara klokt att inte ha saker som utsöndrar och doftar hemma i hennes närhet så som doftljus/doftande snittblommor och andra starka lukter ( du vet säkert redan allt detta )
  Det är INTE menat som kritik eller angrepp på något sätt utan endast av all välmening. Jag är 38 år och vet inte allting ännu:) Tänker att vare sig man är 23 eller 38 så är man inte ”fullärd” än:)

  Du har skrivit så starkt och hårt som svar i vissa andra inlägg tidigare som man läst, så det är därför jag skriver att det inte är kritik:)
  Ha det så gott med din lilla fina familj:)

  1. mammasangel

   Hej hej 🙂 självklart så tar jag inte illa upp! De stora ljusen i vardagsrummet är ej doft, utan vi har dom två i glas på badrummet! Så de står mest för doftens skull där inne och tänds ej här ute där vi vistas.
   Jag tog upp det här med dofter i hemmet, men läkarn sa att det bara är en gammal skrön? Man kan vara försiktig med sköjlmedel och dyl som hon bär kring sig!
   Men varken skurmedel med doft, eller ljus ska vara något som förvärrar! Kanske om man har hela lägenheten fylld, men inte några ljus!

   Tack för omtanken! 🙂 Kram!

 2. Li

  Hej och tack för en bra blogg! Jag skulle bara vilja säga att jag såg dig och din fina familj idag på Ikea men vågade inte gå fram och säga det här då plus att jag inte ville störa men vill ändå att du ska veta det här. Jag blev väldigt lycklig när jag såg er fyra tillsammans, dels för att ni verkade så till ro med er själva och er familj. Det är många som hela tiden önskar något annat eller är någon annanstans, sånt märker man och man ser det speciellt på sättet man är mot barnen. Det är så många som öppet klagar på hur jobbigt det är med barn osv men jag fick inte det intrycket av dig/er. Sen tyckte jag att era barn verkade mycket väluppfostrade och lugna 🙂 nu verkar det kanske som om jag förföljde er eller nått men det var verkligen inte fallet Hahah med den här lite flummiga texten vill jag avsluta med att jag tycker att ni båda verkar vara otroligt bra och närvarande föräldrar och sånt är alltid kul att se för tyvärr har inte alla barn det så bra.. Fortsätt kämpa på även när det är tufft för ni har uppenbarligen gjort ett bra jobb med dem båda 🙂 kram

stats