PATRICIA- Mamma till tre små!

I det stora blåå!

  

  

  

  

Det har helt enkelt varit alldeles för fint väder ute för att sitta inne och blogga! så här kommer en massa bilder från torsdags ;D syster ringde mig på morgonen och fråga vad vi gjorde. Alltså nada! Simon låg hemma och tyckte synd om sig själv. Så jag Gosia, Wilja, Alva lill Simon och Moa åkte ut till Klemmingen för att sola/bada. Fyfan vilket guldväder vi hade. Mer sånt denna sommar! shit, Juni är strax slut. Och jag kan räkna på handen hur många varma dagar vi haft?

På kvällen så blev de tv-spels kväll för grabbarna. Jag och Madde la oss i sängen med barnen och hade laptopen med oss. FILM, the notebook. Shit va jag GRÄT! helt sjukt.. tårarna bara rann! fin fin fiina film.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats