PATRICIA- Mamma till tre små!

Höstsjukan är här!


Vi som hade så många planer i dag ♥
Skulle njuta utav de vackra höstvädret och ta med hela familjen till Sigtuna för att strosa omkring, fika på dess mysiga cafeén och ha en mysig Söndag.
Men jag vaknade fick i mig frukost, kände mig dålig! när jag skulle klä på mig, så orkade jag bara inte. Ont i hela kroppen, känner mig tung i huvudet! näsan är helt igentäppt och de är stopp där.
Ännu har jag ingen feber, men känns som den är på väg.

Älsklingen tog med sig Novalie, Farfar och Farbror & åkte iväg ändå! Dom kom hem vid 14, jag låg och sov hela förmiddagen. När han kom hem, började han städa och fixa, tvätta och dona. Somnade om igen, vaknade upp utav att dom var borta! så hade dom åkt och handlat go’fika till mig. Mina fina hjärtan! Sen kom dom hem igen, har vikt undan all tvätt, bytt sängkläder, lagat mat.. tvättat igen.. nu har dom åkt igen för att hämta Novalies stövlar hos Farmor, och jag är fortfarande strandad. Men glad över att jag har en man som tycker de är minst lika viktigt som jag med hemmet, de sköter sig liksom inte själv. Simon ringde, fick prata med Wilja! hon är också lite halvdålig och känns varm. I morgon kommer skruttan hem, och de känns som vi kommer ha sjukstuga i kapp här hemma.
Hoppas att de är något som försvinner snabbt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Älskar dina läppar, de är såå fina! Måste verkligen fråga, är de naturliga eller har du fyllt i dem? Är så jääkla avundsjuk! Kram.

stats